AGS Reality Show

pica pica said:
kircan said:
pica pica said:
A podrezumeva: Da će uz pušku mu uvaliti ne samo optiku nego još sto q...oekakvih gedžeta tipa: pumpa, boca, oringova, crva, nastavaka za creva i raznih crevčica koja su naravno "neophodna" za uživanje u prirodi i gađanju. Pa onda skupe dijabole pošto je veći kalibar, pa rezervne okvire, tronožce i postolja koja samo koštaju ko prosečna springerica, a gde je tek optika jer sa pcp može i moja baba da slaže grupe na 100m,

Mozes li molim te da mi navedes koja sitna crevca spominjes koja trebaju za pcp a ne trebaju za spring pusku i koja im je cena?
Cisto da vidim da li stvarno znas o cemu pricas ili samo lupas pausalno?
Crevo za bocu! Crevo za pumpu! Nastavak za pumpu! Nastavak za bicu! Inače nastavak za pumpu postoji mkI 14900rsd i mkIi 16900
.da se razumemo to su tri mesingana šrafića ljudi moji dal je realno da to toliko košta!!!???

ok, to sam cekao
dosta je bilo
nasao si cene na netu i lupas, mislim da je dosta bilo zabave

Ne nego sam bio u toj prodavnici da je ne imenujem da joj ne pravim besplatnu reklamu...
Inače imaju jsb dijabole i kod njih su najjeftinije to bih pohvalio!

pica pica said:
Crevo za bocu! Crevo za pumpu! Nastavak za pumpu! Nastavak za bocu! Inače nastavak za pumpu postoji mkI 14900rsd i mkIi 16900
...da se razumemo to su tri mesingana šrafića ljudi moji dal je realno da to toliko košta!!!???

Sad stvarno moram da ti kazem da lupas gluposti.
Jedino sto sam ja mora da kupim, a ti ne, to je pumpa i nikakva druga "crevca" i sl i ta pumpa me je kostalo skoro pa duplo manje od tvog ZR mounta(bez kog tvoja puska ne moze da funkcionise sa optikom), a imam VP koja je u svakom mogucem pogledu bolja od svake magnum springerice.
Prestani vise da ubedjujes ljude u ocigledne neistine.
Ne mozes da kazes da je trava crvena i kada ti neko kulturno skrene paznju da je ipak zelena ti krenes da kukas kako niko ne postuje drugacije misljenje i kako si ti jadan ugrozen ovde i kako ovde postoji neki lobi koji bas tebe ne voli.
I ja sam ovde relativno nov, sta god da sam pitao ili pisao, ljudi su mi ljubazno odgovorili, neki cak licno izlazili u susret bez da me je iko silio na svoje misljenje.
Nemoj kriviti ceo svet, zamisli se malo da nije mozda problem ipak u tebi.

pica pica said:
Ne nego sam bio u toj prodavnici da je ne imenujem da joj ne pravim besplatnu reklamu...
Inače imaju jsb dijabole i kod njih su najjeftinije to bih pohvalio!
Ako hoćeš mogu da ti prodam ta sitna crevca od 14000 din za nepunih 30eur koliko košta na alliexpresu.Ako želiś možeš da biraš mk1 ili mk2.
Ova ponuda važi samo za tebe ;) Ako poželiš da predješ u pcp svet.
Naravno novo u nevinom.stanju!

Ja ne znam šta ćemo da radimo po pitanju novog kolege (picapica) . Umesto da sačeka da skupi neko iskustvo pa da ga onda deli, on savetuje druge sa totalno netačnim podacima. Ako se ovo nastavi ide sledeći ban od 3 dana.

wooyadeen said:
Ja ne znam šta ćemo da radimo po pitanju novog kolege (picapica) . Umesto da sačeka da skupi neko iskustvo pa da ga onda deli, on savetuje druge sa totalno netačnim podacima. Ako se ovo nastavi ide sledeći ban od 3 dana.
Gos'n Vojo ovo izgleda kao kad sam bio nestašni školarac :oops:
Mislim da kolega Picapica pored skromnog znanja ima i skroman osećaj za šalu koji većinu kolega iritira.Ja lično se ne tangiram zbog toga,ali trošimo dragoceni prostor nepotrebnim glupostima.

pica pica said:
skorpio said:
Ledeni said:
Bez uvrede, ali ti si dečko neozbiljan. To što izbegavaš konkretne odgovore i predloge najbolje govori o tebi. Više ti se neću obraćati, osim ako ipak prihvatiš opkladu. ;)

Ja imam osecaj da je covek na forumu samo se svadja , pametuje , izigrava iskustvo koje niti ima niti ce imati .
Jednostavno kao da je ovde da radi protiv foruma , citam njegove komentare i ne verujem sta sam procitao...
..pre će biti da ti ne možeš da poveruješ da neko ima svoje sopstveno mišljenje! A osim svog mišljenja ničije ne priznaješ! Od početka si arogantan, šlihtaš se administraciji i spinuješ moje komentare kako su zlonamerni! Ako te toliko nerviram što jednostabno me ne staviš na ignor, nego ideš po forumu za mojim komentarima i čudiš se i snebivaš ķo neka snebivljiva aždaja, a tebe ustavari ima po celom forumu i u svim oblicima! Čak iako kao sad nemaš šta da kažeš, onda bar napišeš "potpisujem" ili "jako lepo rečeno" ali obavezno to nadovežeš na komèntar admina! Ništa ne košta, a puno vredi? Zapitaj se kakav ti utisak onda ostavljaš na ostale? Džaba ti svo znanje ovog sveta ako omalovažavaš u startu nove članove! Toliko iako znam da će i ovo biti obrisano pošto ćeš druknuti i ovaj post kao uostalom sve druge, a jedino tvoj off ostaje netaknut...

Sta da radim kad me ljudi cene :D , za razliku od nekih , za razliku opet od nekih svaki moj komentar / savet se bazira na iskustvu , a ono sto napisem stvarno to i mislim , i da , ja nemam pusku koja je najbolja na svetu i nikad je ne stavljam u prvi plan a trudim se da svakoga savetujem onako kako smatram da je ispravno i definitivno nikoga ne omalovazavam kada napisem potpisujem (ako ne razumes ) znaci da se u potpunosti slazem sa kolegom , bio on stari ili novi.
A ti sveznajuci strucnjak procitaj koliko kolega je prslo na tvoje komentare i gluposti koje valjas , trolujes i ni sam ne znam sta radis , ako vec mislis , a mislis da sve najbolje znas napravi neki svoj forum i raspravljaj o glupostima i neistinama koliko zelis .
Jos jedna stvar , ja se ne slihtujem nikome i o kom pocetku pises , mom ili tvom razlika je nekoliko godina :lol:

eGari said:
Ne mogu vise da provalim da li je picapica ironican, duplo ironican ili stvarno ne zna o cemu prica. :D Scorpio stvarno nema potrebe da mu se pravdas, trosis svoju energiju a i vreme. Covek je u nekoj svojoj dilemi i verovatno misli da mu je ceo svet neprijatelj. Ali evo odvojicu i ja malo svojeg... Picapica ovde ti niko nije neprijatelj i niko se ne udruzuje protiv tebe. Sam si svoj neprijatelj i raspravljas se sam sa sobom. Opusti se brat. :) Nema niko nista protiv tebe i tvog misljenja, samo se ne slazu. Ne dopusti da te tudja drugacija misljenja doticu jer se nakon toga branis a ujedno latentno i vredjas, a da toga koliko vidim nisi ni svestan. Verovatno imas drugaciji stav i nacin komuniciranja sa ljudima, sto nije pogresno. Samo se nemoj previse truditi da budes u pravu, jer to nema poentu a ni kraj. A sada da resimo tvoju dilemu u vezi ove teme, tj. mog pitanja. Pre svega da si malo bolje bacio pogled na tekst koji pisem video bi da sam vec pucao iz pcp puske. Ono sto nisam spomenuo je da sam pucao i iz Cz federuse kao i Slavije. Tako da, veruj mi da imam dovoljno znanja da razumem sta kolege pokusavaju da mi docaraju i objasne. I te kako sam osetio koliko trzaj te dve puske utice na preciznost i na ono sto ja zelim da postignem, a kamoli trzaj magnumke sa gasnim klipom koji navodno ima manji recoil (no sumnjam da je ista slabiji kada izbacuje dojabolu 360 i kusur sec po metru, u zavisnosti od njene vrste). Ne sudi knjigu po koricama i ne pretpostavljaj, vec najpre pitaj. Osetio sam i razlicite tezine pusaka, razlicitu snagu, razlicite dijabole kao i uticaj vetra i ostalih vremenskih nepogodnosti na njih. Imam i bar 200 ako ne i vise sati citanja i gledanja klipova o ovom svetu tako da se ne brini za mene. Eto nadam se da ti to resava svaku tvoju dilemu i nejasnoce u vezi mene i mog pitanja.
Sto se teme tice, smatram da treba da ostane tu gde jeste jer ce sigurno naleteti neko (kao sto vec i jeste na str. 7) kao ja sa istim pitanjem i dobiti odgovor koji sam i ja dobio. Pogotovo sto su ove dve puske uglavnom najtrazenije medju springericama.
Ma sve ok, opusti se...😎

wooyadeen said:
Ja stvarno Vas ne razumem!!!
Zašto mislite da se vremenski staž iskustva u ovom sportu meri od dana aktivacije profila na ovom forumu?
Ja sam ovde na ovom kvalitetnom forumu da bih i naučio nešto, ali i da bi nesebično podelio znanje koje nosim sa sobom. Po meni je ovaj forum sveti gral kada u pitanju vazdušno oružije i ogromna riznica znanja i korisnih saveta. I nisam ja nikakav forumski neprijatelj! Čak šta više, svojim prisustvom želim da oplemenim forum i podignem kvalitet foruma na jedan novi viši nivo.
Nadam se da ste primetili od kako sam član ovog fouma, da su rasprave konstruktivnije a forum dinamičniji i posećeniji?! Pozdrav i svako dobro!

Picapica molim te prestani... ako zelis nekome nesto da napises, napisi to u private messages. Trpas temu bespotrebnom i beskorisnom raspravom... Hvala.

wooyadeen said:
Markony said:
Citao sam dosta i o ,,inzinjeringu" same puske na osnovu cega je pojedini svrstavaju u pravi premium.. Medjutim cekanje me izludjuje...

"Jer sreća je lepa samo dok se čeka,
dok od sebe samo nagoveštaj da."
(Desanka Maksimović)

Diana 350 je takođe lepa i dobra puška, ali ćeš imati muke sa optikom i svačim još. Mislim da to nije puška za početnika.
Ako se uzme diana zr mount neće imati nikakvih problema, a ako mislite na odvrtanje šrafova i to se lako rešava, dok druge probleme nisam primetio...
A potpuno slažem da je to puška za nas iskusnije strelce i da nije za početnike, jer za razliku od Walthera sa njom se bez problema dostižu daljine 70, 80, pa čak i 100m.

p.s.Inače, stihovi pesme Desanke Maksimović su predivni!

Premestio sam pica picine postove u novu temu, ovde je prikladnije. Boldovaću najvrednije umotvorine da se lakše pronalaze.

wooyadeen said:
Premestio sam pica picine postove u novu temu, ovde je prikladnije. Boldovaću najvrednije umotvorine da se lakše pronalaze.

Hahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Davno se ovako ne nasmejah hahahahaha :lol: :lol: :lol:

Dečak je zbog trolovanja i spamovanja otišao na sedmodnevni odmor. Želim mu da se vrati odmoran i ozbiljniji. Sledeće je permanentni ban,

skorpio said:
Hehehehe , bas je bilo...
Ne smej se sad će PicaPica da zakuva na forumu :cool:
Barem je zbavno!
P.s.Sutra ističe sedmi dan ;)

Users who are viewing this thread

Back