sash said:Hahahahaha :lol: :lol::lol:
A sedmog dana,........ Idemo, ludilo počinjee, Pica Pica za Admina
Kirćan, dobro došao nazad, nedostajao si na forumu![]()
Hvala g.@zvezdane i dobro ste sve zapazili i primetili...zvezdan said:sash said:Hahahahaha :lol: :lol::lol:
A sedmog dana,........ Idemo, ludilo počinjee, Pica Pica za Admina
Kirćan, dobro došao nazad, nedostajao si na forumu![]()
nije u redu
ali nije moje da se miješam u odluke admina
pica pica nije nikoga vrijeđao
a i mrzim kad su svi protiv jednog pa makar i da nije u pravu..................
Iskeno, ja bih članove poput mene, a da sam na Vašem mestu, držao kao malo vode na dlanu, jer podižu popularnost foruma na viši nivo i daju mu neku sasvim novu pozitivnu dimenziju, a dok je dinamika foruma i posećenost istog skočila drastično...E sad se postavlja drugo pitanje: Da li Vi kao administrator foruma to možete da ispratite ili više volite da forum bude u nekom melanholičnom laganom ritmu, što bi rekli malo učmao i bez dinamike, a što nikako ne bi trebalo da bude i gde se većina slažu sa Vama i ne protivreče Vam?! Samo da podsetim: forum po definiciji je mesto gde razmenjujemo iskustva i mišljenja i ne moramo uvek i po svaku cenu biti u pravu i naturati drugima svoje mišljenje! A kad nekog banujete samo zbog izgovorene reči i mišljenja, e onda to jeste veliki problem za sam forum, jer forum na taj način gubi ugled i kredibilitet među članovima...wooyadeen said:Niko nema ništa protiv pica pice. Upozoravao sam ga da poštuje pravila, da ne spamuje i ne troluje ali to nije urodilo plodom, usput je nakupio i dva upozorenja i nastavio da spamuje teme onako bez veze. Nisam imao više živaca da brišem spam a usmena upozorenja inisu urodila plodom tako da je kratkotrajni ban ostao kao jedino rešenje.
pica pica said:Iskeno, ja bih članove poput mene, a da sam na Vašem mestu, držao kao malo vode na dlanu, jer podižu popularnost foruma na viši nivo i daju mu neku sasvim novu pozitivnu dimenziju, a dok je dinamika foruma i posećenost istog skočila drastično...
Ja u tim vašim pravilima nikako ne mogu da nađem odredbu zakona u kome ne smem da postavim novu temu??? Ja još nijednu temu nisam pokreno, a ovu prvu juče što sam pokreno mi je obrisana??? Elem..zašto mi je tema "Diana Outlaw" obrisana iz podforuma "Uopšteno"??? Tražim objašnjenje??? Zašto???wooyadeen said:pica pica said:Iskeno, ja bih članove poput mene, a da sam na Vašem mestu, držao kao malo vode na dlanu, jer podižu popularnost foruma na viši nivo i daju mu neku sasvim novu pozitivnu dimenziju, a dok je dinamika foruma i posećenost istog skočila drastično...
Pica pica, poslednje upozorenje. Poštuj pravila foruma i ne preteruj sa plakanjem što nešto nije po tvome.
najtoplije preporuke:
- pročitaj pravila i potrudi se da ih poštuješ,
- ne spamuj i ne troluj više forum,
- ovo nije facebook ne odgovaraj svima na svašta.
pica pica said:Ja u tim vašim pravilima nikako ne mogu da nađem odredbu zakona u kome ne smem da postavim novu temu??? Ja još nijednu temu nisam pokreno, a ovu prvu juče što sam pokreno mi je obrisana??? Elem..zašto mi je tema "Diana Outlaw" obrisana iz podforuma "Uopšteno"??? Tražim objašnjenje??? Zašto???wooyadeen said:pica pica said:Iskeno, ja bih članove poput mene, a da sam na Vašem mestu, držao kao malo vode na dlanu, jer podižu popularnost foruma na viši nivo i daju mu neku sasvim novu pozitivnu dimenziju, a dok je dinamika foruma i posećenost istog skočila drastično...
Pica pica, poslednje upozorenje. Poštuj pravila foruma i ne preteruj sa plakanjem što nešto nije po tvome.
najtoplije preporuke:

Oću da kupim i treću Diana Outlaw i najzad i ja pređem na PCP pošto je sad to moderno i u trendu! Ali posle klipa na YouTube "DumDum" kanalu imam izvesna kolebanja, pazi kad ni ja nemam odgovor baš na sve...Zato sam i postavio temu, a koja je netragom nestala!!! Zašto???alexsasax said:pica pica said:Ja u tim vašim pravilima nikako ne mogu da nađem odredbu zakona u kome ne smem da postavim novu temu??? Ja još nijednu temu nisam pokreno, a ovu prvu juče što sam pokreno mi je obrisana??? Elem..zašto mi je tema "Diana Outlaw" obrisana iz podforuma "Uopšteno"??? Tražim objašnjenje??? Zašto???wooyadeen said:Pica pica, poslednje upozorenje. Poštuj pravila foruma i ne preteruj sa plakanjem što nešto nije po tvome.
najtoplije preporuke:
Nevezano za obrisanu temu jedan predlog. Imas 2 lepe puske, napisi nesto o njima i okaci neku sliku. Suguran sam da ima ljudi(ukljucujuci i mene) kojima ce to biti interesantno
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo da ti pomognem pošto se ne snalaziš baš najbolje.pica pica said:Oću da kupim i treću Diana Outlaw i najzad i ja pređem na PCP pošto je sad to moderno i u trendu! Ali posle klipa na YouTube "DumDum" kanalu imam izvesna kolebanja, pazi kad ni ja nemam odgovor baš na sve...Zato sam i postavio temu, a koja je netragom nestala!!! Zašto???alexsasax said:pica pica said:Ja u tim vašim pravilima nikako ne mogu da nađem odredbu zakona u kome ne smem da postavim novu temu??? Ja još nijednu temu nisam pokreno, a ovu prvu juče što sam pokreno mi je obrisana??? Elem..zašto mi je tema "Diana Outlaw" obrisana iz podforuma "Uopšteno"??? Tražim objašnjenje??? Zašto???
Nevezano za obrisanu temu jedan predlog. Imas 2 lepe puske, napisi nesto o njima i okaci neku sliku. Suguran sam da ima ljudi(ukljucujuci i mene) kojima ce to biti interesantno
p.s.A fotke ću sigurno postaviti samo da provalim kako! Zadnjih sedam dana sam naškljoco baš pozamašan broj fotki iz svih uglova o pravaca i samo mogu reći da su mi puške prelepe i predobre posebno moja ❤boginja ❤ Diana n-tec 350 premium magnum u kalibru .177 ❤
Nema na čemu tu smo da se međusobno pomažemopica pica said:Fala @goxy nađoh temu![]()
alexsasax said:@pica pica
Posto slikam telefonom koristim Tapatalk aplikaciju za postavljanje slika. Veoma je jednostavna za koriscenje.
hvala lepi za info ti si mi ovde najsipatičniji predstavnik forumske vlasti mora da si iz novog sada ili bar okoline?!kircan said:Naravnod amozes da pokrenes temu koja je razumna, ne postoji vec i ima sta da se kaze, pokaze, pita...
a za upload ti je dobar ovaj posto mozes postaviti i thumbnail
https://sr-rs.imgbb.com/