AGS Reality Show

pica pica said:
kircan said:
Naravnod amozes da pokrenes temu koja je razumna, ne postoji vec i ima sta da se kaze, pokaze, pita...
a za upload ti je dobar ovaj posto mozes postaviti i thumbnail
https://sr-rs.imgbb.com/
hvala lepi za info ti si mi ovde najsipatičniji predstavnik forumske vlasti mora da si iz novog sada ili bar okoline?! :D Temu pokrećem čim pre, znam da ste nestrpljivi jer "sreća je lepa samo dok se čeka"...😎

Vrlo si pronicljiv, psebno sto mi u potpisu pise Zrenjanin...

Inače postavio sam temu "Diana ntec 350 premium magnum" i neko je brže bolje obriso!!! Gde sad da postavim slike i šta to treba da znači??? :eek: :?:

Obrisao admin, kao što će obrisati i svaku drugu temu bez sadržaja. Napiši neki tekst ili objavi sliku, nemoj pisati prazne postove. Pogledaj malo kako to drugi rade.

..pa i sami prodavci kad kupuješ pušku pitaju da li želite da pucate precizno u mete ili želite da mlatnete i poneku sfraku na recimo 50m pošto znamo da su sfrake izuzetno inteligentne i njima bliže od 50m ne možeš ni prići...tužno al istinito...

wooyadeen said:
Obrisao admin, kao što će obrisati i svaku drugu temu bez sadržaja. Napiši neki tekst ili objavi sliku, nemoj pisati prazne postove. Pogledaj malo kako to drugi rade.
Oću hvala samo da se dokopam PC koputera tamo imam pregršt fotografija diane ntec350 premium magnum pa ću preko nekog UpLoudera...Hvala Vam još jednom i svako dobro!

pica pica said:
Oću hvala samo da se dokopam PC koputera tamo imam pregršt fotografija diane ntec350 premium magnum pa ću preko nekog UpLoudera...Hvala Vam još jednom i svako dobro!

Samo polako i strpljivo. Jedva čekam da vidim tvoju temu.

pica pica said:
..pa i sami prodavci kad kupuješ pušku pitaju da li želite da pucate precizno u mete ili želite da mlatnete i poneku sfraku na recimo 50m pošto znamo da su sfrake izuzetno inteligentne i njima bliže od 50m ne možeš ni prići...tužno al istinito...

1. Zabranjeno pisati o lovu,

2. Matematika ti nije dobra, to što želiš da pogodiš na 50m ne može ako nije precizna puška.

pica pica, dal' bih mogao da te zamolim nešto, ovako na kolegijalnoj bazi?

wooyadeen said:
pica pica said:

1. Zabranjeno pisati o lovu,

2. Matematika ti nije dobra, to što želiš da pogodiš na 50m ne može ako nije precizna puška.

pica pica, dal' bih mogao da te zamolim nešto, ovako na kolegijalnoj bazi?
Može offkors 😎

U predstavljanju nisi napisao koliko godina imaš. Sećam se da si pitan isto u nekoj temi ali nisi odgovorio. Trenutno na je kladionici najveća kvota da si mlađi maloletnik.

wooyadeen said:
U predstavljanju nisi napisao koliko godina imaš. Sećam se da si pitan isto u nekoj temi ali nisi odgovorio. Trenutno na je kladionici najveća kvota da si mlađi maloletnik.

Hahaha...😂 Bar se tešim što me u toj kladionici ne doživljavaju kao nekog arogantnog paranoičnog čangrizavog egocentričnog sveznajućeg dedu ala Ilija Čvorović kome sve smeta i u sve sumnja...😂

Da budem iskren kada sam juče video da je uhvaćen 19-ogodišnjak u NS za gadjanje sugradjana iz vp.A Pica Pica se nije pojavljivao na forumu u tom periodu...
Uff dobro je pogrešio sam u proceni i laknulo mi je kada sam video tvoje postove.

Ja nisam nijednog trenutka pomislio da je pica pica gadjao jer smatram da nema pusku :)

goxy said:
Da budem iskren kada sam juče video da je uhvaćen 19-ogodišnjak u NS za gadjanje sugradjana iz vp.A Pica Pica se nije pojavljivao na forumu u tom periodu...
Uff dobro je pogrešio sam u proceni i laknulo mi je kada sam video tvoje postove.
hahahahaha kladim se da njegova dijana magnum premium ultra giga mega busi debelo meso, a ovi su imali samo lakse rane 😂😂😂😂

:D Moja greška!
Ali to sam pomislio.I drago mi je da sam pogrešio.

Možda se iznenadimo kao na fejsbuku kada vidimo profilnu sliku ultra mišićavog frajera, a iza se krije ćelavi debeljko sa naočarima . :D
Edit: što se tiče Diane, čekamo slike, pa da vidmo ima ili nema :D

Ja vec 20/godina radim sa decom i slabo sta moze da me iznenadi, ali cenim da ce nas pica pica sve iznenaditi kad se pojavi sa sumatrom u stvari a ne sa dianom

Joca said:
Možda se iznenadimo kao na fejsbuku kada vidimo profilnu sliku ultra mišićavog frajera, a iza se krije ćelavi debeljko sa naočarima . :D
Edit: što se tiče Diane, čekamo slike, pa da vidmo ima ili nema :D
Na kraju nije ni dijana nego neki ekol 😂

Users who are viewing this thread

Back