Kad bi pitao naše žene rekle bi da svima nama treba pomoć :lol:goxy said:Ja sam ona najgora vrsta.NEOPREDELJEN!
Nit mi smrdi,nit miriše.
Ali svakako zavređuje pažnju,čim smo posvetili ovoliko vremena i pažnje oko ovog člana našeg foruma.
Primećujem da iritira par meni dragih članova ovog foruma,ali mi je prosto neverovatno da isti nasedaju na te nezrele provokacije.
Da me Pica Pica iskreno iritira ne bih davao ni pet para na njegove postove.A ovako iskreno verujem da mogu nekako da mu pomognem pošto je čovek još uvek ,,zelen''kojih god godina bio.
Jer je njemu očigledno potrebna pomoć :idea:
nisi me upoznao i nemaš pojma o meni zato nemoj ništa ni da mi želiš ......skorpio said:zvezdan said:doći ćete vi polako svi na zvekijevo mišljenje
voja pečen ostali se koprcaju
ubio vas je ko maljem, skrenuo pažnju na sebe
ali najvažnije za mene: ne glumi da je bitan ......................
I tebe sam drugacije zamisljao , necemo svi preci na tvoje misljenje .
Ali dobro svako ima neki svoj nivo , a ovo moj definitivno nije , zelim ti veliko prijateljstvo i razmenu iskustava sa ljudima koje gotivis i naravno svako dobro ...
Ma ok onda ti nista ne zelim , izvinjavam se sto sam ranije stekao pogresno misljenje o tebi , mislim iz postova , ali dobro nije cudo da se misljenja razlikuju (kao i da se stekne pogresno) .zvezdan said:nisi me upoznao i nemaš pojma o meni zato nemoj ništa ni da mi želiš ......skorpio said:zvezdan said:doći ćete vi polako svi na zvekijevo mišljenje
Ali dobro svako ima neki svoj nivo , a ovo moj definitivno nije , zelim ti veliko prijateljstvo i razmenu iskustava sa ljudima koje gotivis i naravno svako dobro ...
zvezdan said:nisi me upoznao i nemaš pojma o meni zato nemoj ništa ni da mi želiš ......skorpio said:zvezdan said:doći ćete vi polako svi na zvekijevo mišljenje

sash said:Jes da nije magnum, ali u kafani smo - @Beretta, srećan ti. 38 special![]()
Ledeni said:Eeee, neki smo mogli.