Airguns Srbija Benchrest 28.09.2025

Dragi prijatelji, još jedno važno obaveštenje:
bili smo prinuđeni da otkažemo dve discipline i to: 25m opruga 16J i 25m PCP 10J, zbog nedovoljnog broja prijavljenih za te discipline.
Zaista smo imali najbolju želju da i takmičarima koji su se prijavili za te discipline omogućimo da pucaju, jer smo postavili neku realnu granicu od 4 prijavljena takmičara po disciplini, kako bi ta disciplina imala smisla. Čak smo mislili da ih spojimo sa nekom drugom grupom, ali nikako nije bilo moguće, jer sva trojica pucaju i ostale dve discipline na 25m, a posle toga nastupaju grupe na 50m tako da nije bilo moguće pomerati i vraćati mete. Nadam se da imate razumevanja za ovo, jer zaista nije bilo druge mogućnosti i pored najbolje volje.
Drugo, ovi termini će odlično doći da napravimo dva finala u disciplinama u kojima ćemo imati po dve grupe strelaca.

Malo servisnih informacija apropo turnira:

1. odobrenje od policije je dobijeno, turnir je prijavljen, tako da oko toga nema brige.

2. prognoza za Barič kaže da ćemo imati suvo i prijatno vreme i nadamo se da će tako i biti.

Snimak ekrana 2025-09-24 154127.jpg

3. što se hrane tiče, obezbeđena je ponuda roštilja "kod Blaže" po korektnim cenama, za koji poznavaoci kažu da je najbolji u Obrenovcu i široj okolini. Biće u ponudi 4 vrste roštilja, pa će svako moći da izabere šta želi, a ketering će doneti hranu na strelište u vreme za koje se dogovorimo.

4. raspored gađanja po grupama će biti napravljen po redosledu prijavljivanja a tamo gde budemo imali dve grupe u istoj disciplini biće organizovano finale od najboljih iz svake grupe kako bi svi imali iste uslove.

5. molimo sve da budu tačni, kako bismo na vreme završili formalnosti oko prijava i kotizacija i na vreme počeli turnir.

Ubačeno, pucaćeš u disciplini 25m PCP 16J.
Na žalost, morali smo da otkažemo te dve discipline za koje si prvobitno bio prijavljen jer su neki otkazali i nije ostalo dovoljno takmičara.

Brisite me za nedelju. Ne stizem da se pripremim. Jos nisam naslone zavrsio.
Bolje da ne dodjem, nego ko bez k**** u svatove.
Druže ja ne znam ni šta mi treba :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: imam samo pušku i dijabole (i kijavicu za koju se nadam da me neće zeznuti)
Danas ću probati da odem na otvoreno i isprobam 25M ,,,, na 50M ću ipak sutra. Veruj da mi je ovo treći put da iznosim mete i pušku i gađam na otvorenom 💪;)

Još jedna važna informacija pred takmičenje:
u disciplinama 25m PCP 16J, 50m PCP 16J i 50m PCP max.cal. 5,5mm dijabola, imamo više od 10 prijavljenih takmičara, tako da će se te discipline pucati u dve grupe, jedna za drugom. Iz obe grupe će po 3 najbolje plasirana strelca pucati finale, kako bismo svima omogućili iste uslove.

I konačno, medalje su izrađene i čekaju najbolje strelce po kategorijama. Srećno svima, dobar pogled!
Vidimo se u nedelju!

IMG_20250926_163310.jpg

Last edited:

Users who are viewing this thread

Back