Airguns Srbija BENCHREST Beograd 2020 - preliminarne prijave

@Mane, ajd nas dvojica da budemo bele vrane (da ne kazem crne ovce) pa da ucestvujemo sa diopterom... :lol:

Pa koliko gledam ove mete, realno mislim da to nije baš moguće, ali možemo da pokušamo...možda

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Pa naravno da nije moguce, al to ne znaci da ne moze da se proba... ;) Na 25m papir A4 pogadjam sigurno. :D
Moj nastup moze da bude kao one scene sto idu u odjavnoj spici filma, neuspeli pokusaji, da se narod smeje.

Proka said:
Pa naravno da nije moguce, al to ne znaci da ne moze da se proba... ;) Na 25m papir A4 pogadjam sigurno. :D
Moj nastup moze da bude kao one scene sto idu u odjavnoj spici filma, neuspeli pokusaji, da se narod smeje.
A čekaj, jel to znači da ja treba da ti spakujem onu 300s?

Pa ne bi bilo zgoreg.. Mislim ako mozes da smognes snage za taj poduhvat.. Volju znam da imas.. ;)
Ako ne mozes, nema veze, mogu ja i da bacam rukom dijabole.. :cry: Ko pikado.

Proka said:
Pa ne bi bilo zgoreg.. Mislim ako mozes da smognes snage za taj poduhvat.. Volju znam da imas.. ;)
Ako ne mozes, nema veze, mogu ja i da bacam rukom dijabole.. :cry: Ko pikado.
Sve mi se čini, da ćeš ti zbog manjka vremena da fasuješ neku Anschutz 2002 za taj poduhvat, ako i stignem da se pojavim

Mane kouč said:
Sve mi se čini, da ćeš ti zbog manjka vremena da fasuješ neku Anschutz 2002 za taj poduhvat, ako i stignem da se pojavim
Ili 300S ili nista... :D
Salu na stranu, nisam siguran da cu doci, potrudicu se, ali samo kao posmatrac. ;)

Glock17 said:
Šta će vama dvojici optika? :cool:
Ma mi to samo da ispostujemo propozicije. :D
Inace ja od mogucih maksimalnih 25 puta 10x, diopterom gadjam 26 puta 10x. :lol:

'Vako , ja cu pucati sa 6.5 dzula sa puskom starom 60 i vise godina , nemam nikakvih ocekivanja ali verujem da ce biti zabavno , ne razumem zasto vi drugari ne bi pucali , druzenje je bitno ali malo pucanja nije na odmet 😃

Pa vidis da ja nemam sa cime. 300S ne dolazi na red.. :D
Nisam video kad pocinje druzenje, u koje doba dana.
Pokusavam u glavi da skujem plan, dosao bih drage volje da se vidimo al silne obaveze imam. :roll:

Rođo,svaka ti je na mestu.Moja puška je 50 godina,7,5j...Imam nešto više od 200km do streljane..Očekivanja,ne postoje...Ali prilika da upoznam neke od vas,neprocenjivo...

Ja neki dan u tironu nisam uspeo 3 dijabole za redom u metu. Prirodno okrivio sam optiku, regulator I neudoban bench.
I trening lukom I strelom. Naravno da NIJE do mene :D :D :D . Ipak ću učestovati makar nek se ljudi smeju

glale said:
Rođo,svaka ti je na mestu.Moja puška je 50 godina,7,5j...Imam nešto više od 200km do streljane..Očekivanja,ne postoje...Ali prilika da upoznam neke od vas,neprocenjivo...
Rodjo , ako ti je lakse dodjes do mene pa cemo mojim autom do BG

TexWiller said:
Ja neki dan u tironu nisam uspeo 3 dijabole za redom u metu. Prirodno okrivio sam optiku, regulator I neudoban bench.
I trening lukom I strelom. Naravno da NIJE do mene :D :D :D . Ipak ću učestovati makar nek se ljudi smeju
Pa vidi druze , smejanje jedino zbog zabave , nema tu sta , neka se i meni smeju , verujem da ce druzenje da bude vrh 😃

Proka said:
Pa vidis da ja nemam sa cime. 300S ne dolazi na red.. :D
Nisam video kad pocinje druzenje, u koje doba dana.
Pokusavam u glavi da skujem plan, dosao bih drage volje da se vidimo al silne obaveze imam. :roll:
Ja sam na pripremama sa reprezentacijom do nedelje, ne znam da li ću stići, a trenutno sam bez auta, na servisu je i neće skoro..., kad počinje druzenje uopšte?

skorpio said:
TexWiller said:
Pa vidi druze , smejanje jedino zbog zabave , nema tu sta , neka se i meni smeju , verujem da ce druzenje da bude vrh 😃

Baš tako I to je razlog što ne odustajem👌😁

skorpio said:
glale said:
Rodjo , ako ti je lakse dodjes do mene pa cemo mojim autom do BG

Hvala rođo,čućemo se krajem nedelje...moji sinovi su nešto spominjali da bi možda išli samnom,ali znaš kakva su deca,brzo im nešto iskrsne pa:"idi ti ćale sam" :D

DakleM, prijavljivanje za turnir je završeno. Hvala svima koji su se prijavili. :)
Uskoro ćemo napraviti i objaviti ovde tačnu satnicu.

Users who are viewing this thread

Back