A čekaj, jel to znači da ja treba da ti spakujem onu 300s?Proka said:Pa naravno da nije moguce, al to ne znaci da ne moze da se proba...Na 25m papir A4 pogadjam sigurno.
![]()
Moj nastup moze da bude kao one scene sto idu u odjavnoj spici filma, neuspeli pokusaji, da se narod smeje.
Sve mi se čini, da ćeš ti zbog manjka vremena da fasuješ neku Anschutz 2002 za taj poduhvat, ako i stignem da se pojavimProka said:Pa ne bi bilo zgoreg.. Mislim ako mozes da smognes snage za taj poduhvat.. Volju znam da imas..![]()
Ako ne mozes, nema veze, mogu ja i da bacam rukom dijabole..Ko pikado.

Ili 300S ili nista...Mane kouč said:Sve mi se čini, da ćeš ti zbog manjka vremena da fasuješ neku Anschutz 2002 za taj poduhvat, ako i stignem da se pojavim![]()
Ma mi to samo da ispostujemo propozicije.Glock17 said:Šta će vama dvojici optika?![]()
Nemam pojma, ja reko zbog pravila, koja inače i ne znam kakva suGlock17 said:Šta će vama dvojici optika?![]()

Rodjo , ako ti je lakse dodjes do mene pa cemo mojim autom do BGglale said:Rođo,svaka ti je na mestu.Moja puška je 50 godina,7,5j...Imam nešto više od 200km do streljane..Očekivanja,ne postoje...Ali prilika da upoznam neke od vas,neprocenjivo...
Pa vidi druze , smejanje jedino zbog zabave , nema tu sta , neka se i meni smeju , verujem da ce druzenje da bude vrhTexWiller said:Ja neki dan u tironu nisam uspeo 3 dijabole za redom u metu. Prirodno okrivio sam optiku, regulator I neudoban bench.
I trening lukom I strelom. Naravno da NIJE do mene![]()
![]()
. Ipak ću učestovati makar nek se ljudi smeju
Ja sam na pripremama sa reprezentacijom do nedelje, ne znam da li ću stići, a trenutno sam bez auta, na servisu je i neće skoro..., kad počinje druzenje uopšte?Proka said:Pa vidis da ja nemam sa cime. 300S ne dolazi na red..![]()
Nisam video kad pocinje druzenje, u koje doba dana.
Pokusavam u glavi da skujem plan, dosao bih drage volje da se vidimo al silne obaveze imam. :roll:
skorpio said:Pa vidi druze , smejanje jedino zbog zabave , nema tu sta , neka se i meni smeju , verujem da ce druzenje da bude vrhTexWiller said:Ja neki dan u tironu nisam uspeo 3 dijabole za redom u metu. Prirodno okrivio sam optiku, regulator I neudoban bench.
I trening lukom I strelom. Naravno da NIJE do mene![]()
![]()
. Ipak ću učestovati makar nek se ljudi smeju
![]()
skorpio said:Rodjo , ako ti je lakse dodjes do mene pa cemo mojim autom do BGglale said:Rođo,svaka ti je na mestu.Moja puška je 50 godina,7,5j...Imam nešto više od 200km do streljane..Očekivanja,ne postoje...Ali prilika da upoznam neke od vas,neprocenjivo...