Dragi Nenade, svi su dobrodošli, samo ćemo te zamoliti da se u temi "Novi članovi" predstaviš kao i svi drugi, to je prvo pravilo forumaDobro veče svima, ja sam Nenad Milivojević za koga je pitao kolega Arapin, samo što nije u pitanju HW30 nego HW50S sa oznakom f u petouglu na cevi.Pozdrav za sve forumaše i radujem se budućem druženju, pod uslovom ako me primate u ekipu )
Kolega, ova meta ti ne valja, već ima rupe u centrunajblize sto sam tome nasao su ovakve mete, ima ih na temu recimo (mislim oko 1000din 100kom ali nekad budu i jeftinije).
bas sam malopre uzimao optiku za pistolj i nasao ih za 4e 100kom u nemackoj pa sam ih jos porucio
![]()
Schiessscheiben 14x14cm 100 Stk. 5x 10er Ringeinheiten
Schiessscheiben 14x14cm 100 Stk. 5x 10er Ringeinheiten jetzt bei Airweapon kaufen. Große Auswahl an Airsoft- und Schießsport-Zubehör.www.airweapon.de
![]()
hoce to tako od stajanja, izjeli moljci...Kolega, ova meta ti ne valja, već ima rupe u centru![]()
ni to nije losa varijanta ako je dobra cenaProdaju u SK Partizan, ali znam da ide na paket od 5000 komada![]()
Kolega imate u Magnum Jagodina da naručite mete za serijsku pušku sa dimenzijama crnog kruga oko 30mm, prečnik jedinice 100mm. Ivice mete su 11x11, cena 3din.Vezano za pripreme za ligu, gde mogu da se nabave standardne mete za vazdušnu pušku 14 x 14 ?
Sve koje sam pronašao na net-u su kvazi verzija mete, poslednje koje su mogle da se nabave su bile UMAREX-ove, ali ih više nema u ponudi...