Amaterska liga: Oktobar 2025 - Mart 2026

Dobro veče svima, ja sam Nenad Milivojević za koga je pitao kolega Arapin, samo što nije u pitanju HW30 nego HW50S sa oznakom f u petouglu na cevi.Pozdrav za sve forumaše i radujem se budućem druženju, pod uslovom ako me primate u ekipu )
Dragi Nenade, svi su dobrodošli, samo ćemo te zamoliti da se u temi "Novi članovi" predstaviš kao i svi drugi, to je prvo pravilo foruma :))

Hw 50s ispunjava sve uslove :)

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Vezano za pripreme za ligu, gde mogu da se nabave standardne mete za vazdušnu pušku 14 x 14 ?

Sve koje sam pronašao na net-u su kvazi verzija mete, poslednje koje su mogle da se nabave su bile UMAREX-ove, ali ih više nema u ponudi...

najblize sto sam tome nasao su ovakve mete, ima ih na temu recimo (mislim oko 1000din 100kom ali nekad budu i jeftinije).

bas sam malopre uzimao optiku za pistolj i nasao ih za 4e 100kom u nemackoj pa sam ih jos porucio :D

PXL-20250428-143222393.jpg

Meta za diopter, trenutno nisam u mogućnosti da okačim za mehaničke.

Attachments

• ISSF_10m_Air_Rifle.pdf
    430.2 KB · Views: 17
Nisam dobro napisao to što sam mislio...da li kod nas ima da se kupe standardne mete za serijsku vazdušnu pušku kao ova ispod?
Gde klubovi kupuju ovakve mete?

Ja sam ove kupio u Peloponezu, ali ih više nema na stanju...
img20250723_11112886.jpg

Imaš po prodavnicama. Trebalo bi da svi imaju. Viđao sam u Snajperu, panimu, mp tropiku, peloponezu, balkan hunteru, itd

Znam video sam, ali nisu dobre odn. standardne, krugovi su razvučeni na celu površinu papira 14 x 14 cm...

Na standardnoj meti za serijsku vazdušnu pušku, crni krug je 29 mm, spoljni krug treba da je 83 mm, kao na ovoj UMAREX što sam okačio.

Last edited:
najblize sto sam tome nasao su ovakve mete, ima ih na temu recimo (mislim oko 1000din 100kom ali nekad budu i jeftinije).

bas sam malopre uzimao optiku za pistolj i nasao ih za 4e 100kom u nemackoj pa sam ih jos porucio :D

PXL-20250428-143222393.jpg
Kolega, ova meta ti ne valja, već ima rupe u centru :ROFLMAO:

Vezano za pripreme za ligu, gde mogu da se nabave standardne mete za vazdušnu pušku 14 x 14 ?

Sve koje sam pronašao na net-u su kvazi verzija mete, poslednje koje su mogle da se nabave su bile UMAREX-ove, ali ih više nema u ponudi...
Kolega imate u Magnum Jagodina da naručite mete za serijsku pušku sa dimenzijama crnog kruga oko 30mm, prečnik jedinice 100mm. Ivice mete su 11x11, cena 3din.

Users who are viewing this thread

Back