Glock17
New member
Mane kouč said:Zvaću ja Savu da pitam da ti spremi gasni, možda se predomisliš, nikad se ne zna
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Da li je ovo sad sarkazam ili cinizam ili oboje ili si ozbiljan? :roll:
Mane kouč said:Zvaću ja Savu da pitam da ti spremi gasni, možda se predomisliš, nikad se ne zna
wooyadeen said:Zamolio bih da privatne diskusije, ćaskanja i priče koje nemaju veze sa temom prenesete na privatne poruke.
Prestanimo sa spamom i šumom da ne bude brisanja i opominjanja.

Mane kouč said:Kao što napisah i u drugoj temi od mene samo ignor od sad, jer mi je ispod časti da se raspravljam sa provokatorom! Pozdrav i mlati se sam sa sobom od sada
Molim admine da obrišu sve sto nije vezano za ovu temu i da je nastavimo kao sto je i trebala da bude, kao predstavlja je jedne retke puške.
Poštovani sekretaru, molim Vas (zahtevam) da se celokupna tema 9015 izbriše jer je zbog raznih provokacija otišla u pogrešnom smeru!kircan said:Mane i Tex, ako zelite za pravo, i glock vi ste apsolutno isti. Svadjate se oko gluposti i padate u vatru. I Spamujete ovaj forum sa nekim off topic raspravama. Na ovom forumu nema teorija zavere i moze o svemu da se otvoreno diskutuje. Tamo gde ste vi moderatori zabranjeno je pominjanje ovog foruma jer se smatra da AGS forum zajedno sa silama tame rade na unistavanje grupe na FB.
Ovime se zavrsava diskusija na tu temu.
Ukoliko zelite da ucestvujete u konstruktivnim diskusijama, odlicno ako ne - postoje druga mesta...
Kircan - U ime naroda AGS