Anschutz 9015

goxy said:
:lol: @Glock ne zaje.... :D
Pa što nisi pustio još koju dijabolu niz cev u tu metu.
Upsss. Nisam video drugu sliku.

Na drugoj slici mi oko malo zaigralo, pa sve pobeglo malo levo, ali grupa je tu i što je najvažnije bez flajera, kako vole da kažu ovi Balkanci...🤪 :roll:

Glock17 said:
goxy said:
:lol: @Glock ne zaje.... :D
Pa što nisi pustio još koju dijabolu niz cev u tu metu.
Upsss. Nisam video drugu sliku.

Na drugoj slici mi oko malo zaigralo, pa sve pobeglo malo levo, ali grupa je tu i što je najvažnije bez flajera, kako vole da kažu ovi Balkanci...🤪 :roll:
Ma flajere ionako ne racunamo... :D

TexWiller said:
Pa nije baš par stotina ojra, jedno 6 7 stotina 😁😁😁😁

Kod mene u Vojvodini par označava jedinicu mere od 2 do 6.
Npr.: Ispalio sam par dijabola, popio sam par piva, pojo par kila jagnjetine, itd... :D

TexWiller said:
Šta onda moja žena sere da puno jedem. Pojedem par ćevapa....

:D

..pa to ti pričam bata@Willi, nemaju bre žene pojma.
Npr. može par da bude i od četiri do osam, ali posle osam je već devet pola deset, a to ti je već desetak, to više nije par... ☝ :ugeek:

Proka said:
Mane kouč said:
Vidiš da na meti piše da je jedna dijabola, a i vidi se bata Proko

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Pa bre zato i rekoh "molicu x5 ili x10". :D

Edit: Zajeba me bata @Glock, lisico jedna. ;) Al rekao bih da je ova od 10 kom veca nego ona od 9015.

Veća, normalno, kad LGV bude PCP i grupa će biti manja... :cool:

Pa to i pricamo sve vreme. Nisu ista kategorija. Svaka je u svojoj top. Samo sto je 9015 top top. 😁

Mane kouč said:
Upss i ja sad videh drugu sliku, lepa grupa, mada je manja sa 9015 ali to je i očekivano, e sad je razlika tu tri puta veća snaga lgv ako sam dobro ispratio ima 24J,ali svakako zavidan rezultat. U principu nije uporediva stvar treba taj lgv porediti sa nekom prelamačom iz klase, a 9015 sa 800x, LG 400 i slično.

Hvala... :roll:

Proka said:
Pa to i pricamo sve vreme. Nisu ista kategorija. Svaka je u svojoj top. Samo sto je 9015 top top. 😁

Ko je reko da su ista kategorija? Ja? Ne.
Reko sam samo da takve puške nisu za amatere.
Jer, potpuno mi je bez logike da ako si amater da imaš pušku skuplju od na primer poridičnog auta...

Glock17 said:
Proka said:
Mane kouč said:

Pa bre zato i rekoh "molicu x5 ili x10". :D

Edit: Zajeba me bata @Glock, lisico jedna. ;) Al rekao bih da je ova od 10 kom veca nego ona od 9015.

Veća, normalno, kad LGV bude PCP i grupa će biti manja... :cool:
Glok turi gasni u njega🤔👺👺👺👺kažu ljudi to je slilno😈😈😈

Zvaću ja Savu da pitam da ti spremi gasni, možda se predomisliš, nikad se ne zna

Glock17 said:
Jer, potpuno mi je bez logike da ako si amater da imaš pušku skuplju od na primer poridičnog auta...

Pusti logiku, puška se kupuje iz potrebe ili iz ljubavi. Što reče kolega sportex jednom, "zavisi samo kolika ti je ljubav". Ja automobile samo vozim i sudaram, apsolutno me ne zanimaju i ne volim ni da ih gledam ni da provodim vreme u njima. Puška je nešto sasvim drugo. To volim i to svaka kuća treba da ima,

Users who are viewing this thread

Back