Ledeni said:Za te male i eventualno srednje distance 5,5 mm je izmišljen. Ogroman izbor dijabola, mala cena municije, mogućnost eksperimentisanja sa slagovima... :lol: :lol: :lol:
prokat01 said:Hvala svima na odgovorima sutra se kupuje 5.5 i bice fotka kad se donese.
skorpio said:Odlicna puska i podlozna modifikacijama sa veoma malim ulaganjima , drago mi je da si zadovoljan
zuxbg said:Da li ste menjali postojece delove (transfer port) ili ugradjivali neke druge?
Jos nema hrabrosti da modifikujem nesto na mehanizmu dok ne nabavim rezervni deo ili vec tjunirani deo.
zvezdan said:ja sam oduševljen ovim što čitam, posebno ovim poboljšanjima artemisa
negdje prije pola godine ili više nas trojica smo počeli sa impaktom da se igramo i tada sam ukapirao da svaka ali baš svaka puška može da se poboljšava , jedan od najboljim primjera je ovaj artemis koji je digao brzinu a nadam se i sve ostale kvalitete , i to brzinu od 33 ms a to je uzasno veliko povećanje..........
Ledeni said:Kad bi kolega još izvoleo da isproba slagove iz svog Artemisa...Ko o čemu... :lol: :lol: :lol: