Artemis M16 5.5mm

Malo druzenja i sa M16 , jsb hevi dijabole na 55 metara uz ozbiljno prisustvo vetra 11 kom po meti

Attachments

• IMG_20200712_171551.jpg
    IMG_20200712_171551.jpg
    429.8 KB · Views: 1,442
  • IMG_20200712_171616.jpg
    IMG_20200712_171616.jpg
    437.5 KB · Views: 1,441
Opasne grupe. Čak da su napravljene i bez vetra. Šteta Skorpio što si tvrdoglav i nećeš iz principa da uložiš u neku kvalitetniju optiku.

Kolega Milan Dobrin molio bih vas da se prvo predstavite na forumu u odgovarajucoj sekciji i da procitae pravila foruma.
Hvala unapred

Uprava foruma

MilanDobrin said:
Poz. Kako bih stupili u neki kontakt ili br tel imam neka pitanja u vezi artemis m16. Hvala.
Pitaj javno? Mozda bude i korisno za neke koji isto poseduju Artemisa M16, forum za to i sluzi.

Evo malo na 25 metara po jakom vetru sa RWS HOBBY dijabolama , ne valja ovo nista ali ipak sa streljackom dijabolom napolju i po vetru je zanimljivo 3 kom po meti .

Attachments

• IMG_20200802_110456_resize_68.jpg
    IMG_20200802_110456_resize_68.jpg
    690.9 KB · Views: 1,180
Svaka cast kolega, rezultat za respect!

p.s.: Bata @Mane prihvati izazov, izadji kolegi @scorpiu na ctru, mislim da bi bilo veoma veoma zanimljivo?! ;)

Kolega @Skorpio je perfekcionista, meni je ovo odlicno, ima malo satelita ali za ravne dijabole na 25m, odlicno. A Zippo mi se narocito svidja... ;)
U slucaju duela izmedju Skorpia i Maneta, ja se dobrovoljno javljam da ladim pivo. :D

Hvala prijatelji moji , hehehe zipo je da vetar ne mrda papir dok fotografisem , nisu te grupice dobre , sa jsb exact heavy nema grupe sve u istu rupu na 25 metara ali to nije zanimljivo , izazov je tek na 70 + metara a na 50 su grupe bolje sa jsb nego ovo sto postavih na 25 , posto sam prihvatio Manetov izazov bilo bi lepo videti te vrhunske puske vs cistokrvnog Kineza ...

Ja cu da proveravam dal' je ladno pivo i kako stoje stvari pod sacem 🤣
Jbg, sto se grupa tice, ako je to onaj Hobby od 0.49g, ja srecan 😊

hobi je 0.77 g , 5.5 kal , valja i sac a mozei rostilj i svakako nesto ladno za popiti :lol:

Racunajte onda i na mene, ako nista drugo, ja cu bar da smetam...

btw: Dobra je teletina, lepa mlada, sve ok sve pet, mada mogla bi i jedna tura jagnjetine, cisto da povratim culo mirisa. :cool: :D

@Scorpio bogami ovaj cistokrvni kinez moze da parira po preciznoacu i nekim skupljim puskama sa dugom istorijom!!👍☺️ Svaka cast kolega Scorpio a za artemisa potvrdjujem sve ponosi sam vlasnik jednog 😁
P.S. sto se tice tog saca i pecenja tu ste me vec kupili odmah vam se pridruzujem jer alkohol ne pijem :)

Users who are viewing this thread

Back