Evo malo na 25 metara po jakom vetru sa RWS HOBBY dijabolama , ne valja ovo nista ali ipak sa streljackom dijabolom napolju i po vetru je zanimljivo 3 kom po meti .
Kolega @Skorpio je perfekcionista, meni je ovo odlicno, ima malo satelita ali za ravne dijabole na 25m, odlicno. A Zippo mi se narocito svidja...
U slucaju duela izmedju Skorpia i Maneta, ja se dobrovoljno javljam da ladim pivo.
Hvala prijatelji moji , hehehe zipo je da vetar ne mrda papir dok fotografisem , nisu te grupice dobre , sa jsb exact heavy nema grupe sve u istu rupu na 25 metara ali to nije zanimljivo , izazov je tek na 70 + metara a na 50 su grupe bolje sa jsb nego ovo sto postavih na 25 , posto sam prihvatio Manetov izazov bilo bi lepo videti te vrhunske puske vs cistokrvnog Kineza ...
@Scorpio bogami ovaj cistokrvni kinez moze da parira po preciznoacu i nekim skupljim puskama sa dugom istorijom!! Svaka cast kolega Scorpio a za artemisa potvrdjujem sve ponosi sam vlasnik jednog
P.S. sto se tice tog saca i pecenja tu ste me vec kupili odmah vam se pridruzujem jer alkohol ne pijem