Artemis M16 5.5mm

@Scorpio,lepo to izgleda... :D Samo,sve mi se čini da počinjemo da vučemo na gastronomski forum..Ovi naši već ispekli i skuvali svašta.. :D Moraće mo da se dogovorimo,el kuvamo ili pucamo :D :D :D

Salu na stranu i ruku na srce, mislim da 4,5 kalibar i 5,5 za ovaj izazov nisu ravnopravni, 5,5 je po mnogo cemu u prednosti.

Ma jeste sve je tacno , samo se nadam da te vrhunske puske postoje u 5.5 kal a i sa druge strane ja sam izazvan i samo prihvatih izazov :D , svakako ce se jesti i piti ...

Kumara moze da gadja i sa pobeda gorazde iz 1967 iz vijetnamske kopije kineske puske i bude dobro. Bravo

Auu ljudi vi zapeli samo da se puca, ja 5,5 nemam ništa, u 4,5 7.5J imam svašta, ako igra možemo sa tim pucati, ako ne opet dobro, ja ću sa 4.5 sa diopterom, pa kako bude, druge su stvari ovde bitnije! Pogledati sliku
Za druzenje uvek, a pucanje baš ako mora, meni ga preko glave, ali ako se mora...
41a6b4e40aca7c4b0a890ca5b169856b.jpg
6d832646908836dbf216f7da494a881b.jpg

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

prokat01 said:
Sinoc stigao kompresor pa kao sto sam rekao slikam kad puska dodje ali se oduzilo.
Danas jedva nadjem kompresorsko ulje oznake 46 posto se kompresor isporucuje bez
Dok sam sve sastavio nacitao i preveo uputstva posle toga upucavanje snajpera
a uzeo jednu kutiju test dijabola. gore dole levo desno ispalih kutiju od 350 komada
mozda je ostalo 50 da mogu i sutra malo koji da opalim
Pusku sam jos dva puta napunio na 230 bara koje je trajalo jedanipo minut pocevsi od 120 bari
Utisak: Kad sve saberem generalno nisam ni pucao
U ponedeljak narucujem po kutiju od svake vrste po 500 komada JSB o H&N pa da testiram sta joj lezi

Pa koliko su ti kompresori? I sta je isplativije? Boce ili kompresori?

Pozdrav ljudi sinoc sam u Panumu pazario poslednjeg Artemisa m16 i bocu 10l jos samo da uzmem optiku, razmisljam se za pocetak za Carl Zeiss 4-16×50 pa me zanima vase misljenje....

to ti je od tih budzet varijanti verovatno najbolja. vrlo upotrebljiva, bar primerak koji jaimam s epkazao dobro a sad stoji na tx200 i prezivljava

Hajde malo da ozivimo ovu temu. Odavno planiram neko LR pucanje ali nikako da nadjem vremena za to , konacno se sklopilo sve lep dan u pocetku bez vetra optika veceg uvecanja i slobodno vreme. Naime oprobao sam mog Artemisa na 100 i 150m sa fx Hybrid slugovima. Mogu reci da mi je ovo prvi put da pucam grupe na vecim daljinama nisam iskusan kao nas kolega Ledeni ali me je on inspirisao da se oprobam u tome. Za moja shvatanja ovi postignuti rezultati su odlicni i motivisu me da uskoro ponovim pucanje 😄
Racunao sam po dve velicine grupa tj jednu sa uracunatim flajerom a drugu bez tih flajera jer sam ih pripisivao sebi kao gresku :D

Attachments

• target_image-1.jpg
    target_image-1.jpg
    107.7 KB · Views: 986
  • target_image.jpg
    target_image.jpg
    70.2 KB · Views: 987
  • target_image-3.jpg
    target_image-3.jpg
    101.8 KB · Views: 985
  • target_image-4.jpg
    target_image-4.jpg
    104.4 KB · Views: 984
  • target_image-2.jpg
    target_image-2.jpg
    105.5 KB · Views: 984
@nightshadow pa lepo ti to sa tvojim artemisom. Ovaj Ledeni će da vas sve iskvari,a Zveki će da doživi nervni slom i ima da kupi Artemisa :lol:
Mada čuo sam da i još jedan M16 lepo nosi slagove ;)

goxy said:
@nightshadow pa lepo ti to sa tvojim artemisom. Ovaj Ledeni će da vas sve iskvari,a Zveki će da doživi nervni slom i ima da kupi Artemisa :lol:
Mada čuo sam da i još jedan M16 lepo nosi slagove ;)

Hvala to Goxy druze 😊
Ledeni je kriv sto me zarazio oni njegovim LR snimcima a najveci krivac u celoj prici je Scorpio koji je pusku tunira da bude laserski precizna 😊
Ja sam cuo da je jedan od nasih kolega dobio artemis slug cev 😳

Ma ovaj kolega Beretta se femka kao francuska sobarica :lol: :lol: :lol:

Kolega Nightshadow, odlični su ovo rezultati, a biće sve bolji. Drago mi je što nas je sve više i nadam se da će doći dan kad ćemo načisto da prej... ove naše kolege što puckaju na par meteri :lol: .

P.S. Da neko slučajno ne shvati pogrešno, šalim se, naravno.

Users who are viewing this thread

Back