Artemis M16 5.5mm

@glale Da se nadovežem pošto sam probao par puta pojedinačne metice na 25m koje su trebale biti na takmičenju. Puška je sposobna da pogađa 10 u kontinuitetu, i uglavnom svaka greška je do strelca. Nisam probao 601 pa bi bilo glupo da kažem da li su iste ili ne.
Ali u svakom slučaju može se skroz fino gađati ko je vešt i često puca te mete.

Послато са POCO F2 Pro помоћу Тапатока

Evo upravo probah jednu po jednu meticu , 25 metara artemis 5.5 i jsb hevi , donja 3 reda osrednji vetar gornja 2 reda bas jak .
Nije bas nesto , neko ko voli ovu disciplinu bi ovo bolje otpucao , ja nemam zivaca ...

Attachments

• IMG_20210313_133936_resize_44.jpg
    IMG_20210313_133936_resize_44.jpg
    920.9 KB · Views: 1,275
Potrebna je velika smirenost i koncentracija. Ja lično se iznerviram čim omašim jednu meticu i tu je kraj dobrog gađanja
Ali kolega Skorpio, ovo je sasvim korektno pogotovo uz vetar.

Ljudi, prijatelji, braćo, molim vas da ne upoređujete Feinwerkbau i Artemis🤷‍♂️
Lično nikada je nisam video uživo ili pucao iz nje, samo ono sto sam video na snimcima. Jako mi se sviđa upotreba konvecijalnog rešenja pripajanja cevi za sanduk.

Ne uporedjujemo nista , nije to isti svet , licno volim da pravim grupe od 50 do 100 metara , svako nesto voli ...

Kolega glale ima FWB, a razmišljao je o kupovini Artemisa M16 pa je pitao čisto neko poređenje i da li može slično da gađa pojedinačne mete. Zbog toga sam pomenuo, inače mi ne bi palo na pamet.

Kolega @ Vladimir T niste baš pažljivo čitali sta je bilo pitanje i kakav sam odgovor dao. Niko ne upoređuje druge proizvodjace sa Artemisom, niti je uporedivo.
Regator, kao što mu ime kaže, reguliše pritisak da bude što konstantniji. Znam za 5 Artemisa koji sa fabrickim imaju odstupanja +-1ms ili 2ms....to ne utiče na preciznost, pa ne vidim razlog zamene dok je ovakva situacija. Tacnije meni npr 5 puta bude ista brzina, pa onda neko odstupanje kako sam naveo.

Kolega @beretta vas odgovor je na mestu.
Tako je krenulo i za FX,pa je bilo uporedjivanja.
Hvala vam na objasnjenju za to kako funkcionise i sta radi regulator,i kako se fabricki pokazao,sto je skoro pa idealno.

Stvarno mi nije bila namera da te uvredim...
Koliko se sećam od nas se niko nije žalio na loš rad regulatora, zato sam se iznenadio pitanjem, delovalo mi tendenciozno.
Ukoliko te zanima ova puska kao prva PCP rado ćemo ti odgovoriti na sva pitanja.

Kolega @scorpio
Namera vaseg pitanja mi je bila isprva jasna,ali ja nemam nameru da se sa bilo kime raspravljam,ubedjujem i objasnjavam oko bilo cega ovde na forumu,jer nismo zbog toga ovde.
Niti ja vas znam,niti vi mene,tako da je neumesno bilo kakvo komentarisanje oko toga ko sta zna i ume.
Nikoga nicim nisam uvredio ili bilo sta lose napisao.
To sto nemam oruzje ne znaci da ne znam nista o njemu.
Kolega @beretta
Izvinite ako sam vas uvredio necim.
Toliko od mene.
Pozz.

Kolega niste me uvredili, odgovoricu ti na svako pitanje iskreno.
Stvarno niko od nas nije u fazonu da hvalimo svoje puske, da su najbolje na svetu...milion puta smo napisali da pruza mnogo lepe muzike za ovaj novac, ali daleko od toga da je savrsena. Veci problem je sto vlasnici drugih marki pricaju o svojim puskama u superlativu, a ne pricaju koliko je reklamacija bilo na tim puskama. Necu ni da spominjem kolege koje rade neke tjuninge na granici izdržljivoti materijala i nikad nisu napisali koliko su delova upropastili.
Verujem da se razumete u oruzije i da cete mnogo pametnih stvari procitati na forumu pre nego se odlucite za prvu PCP.
Svakako uzmite i M16 u razmatranje,

Vladimir T said:
Kolega @scorpio
Namera vaseg pitanja mi je bila isprva jasna,ali ja nemam nameru da se sa bilo kime raspravljam,ubedjujem i objasnjavam oko bilo cega ovde na forumu,jer nismo zbog toga ovde.
Niti ja vas znam,niti vi mene,tako da je neumesno bilo kakvo komentarisanje oko toga ko sta zna i ume.
Nikoga nicim nisam uvredio ili bilo sta lose napisao.
To sto nemam oruzje ne znaci da ne znam nista o njemu.
Kolega @beretta
Izvinite ako sam vas uvredio necim.
Toliko od mene.
Pozz.

Postovani kolega , ne znam zasto takav ton , nije mi bila namera da raspravljam , ne znam zasto ste to tako shvatili , ako sam pogresio sa pitanjem kakvu v.p. imate ili ako sam pogresio sa konstatacijom da ste postovali sa velikim poznavanjem materije ja se stvarno izvinjavam.
Smatram da je veoma pozeljno znati ko sta preferira i oruzje i disciplina pa da dalje mozemo razmenjivati utiske na ovom divnom forumu ...

Hvala kolega @beretta
Obratiću se za savet kad god mi bude potreban, niko na svetu ne zna sve i svi mi učimo dok smo živi.
@scorpio
Izvinite i vi.
Pozz

Pih, sto me nervirate sada sa tim Artemisom m16... Samo me provocirate da ga pazarim ovih dana, jer me mnogo vuce da se igram sa njim, jer ja koliko vidim to je apsolutni best buy. Kolega Scorpio me je lepo posavetovao sve u vezi ove puce, ali ajde jos jednom, previse me vuce da pitam... Jel da zaboravim uopste razmatranje 6.35 kalibra zbog malog cilindra? Jel neko stvarno imao dodirnih tacaka sa tim kalibrom, koliko ima korisnih cvakanja? Kakvu su grupe? Mrva, ali mrvica mi fali da kupim m16 ovih dana, i za to cete svi vi biti krivi kada budem pricao devojci.

Verujem da će lepsa polovina imati razumevanja, obzirom da si uspeo da je ubedis da vam je na placu neophodna izgradnja Mažino linije ;)

Users who are viewing this thread

Back