skorpio
Well-known member
kecman said:Jos polako kompletiram sve. Nemam jos pumpu da je punim, a nesto nisam ni imao vremena i prilike da je probam.
Tek sledeci vikend ako vreme dozvoli![]()
Uf ja izgleda vise nestrpljiv od tebe :lol:
kecman said:Jos polako kompletiram sve. Nemam jos pumpu da je punim, a nesto nisam ni imao vremena i prilike da je probam.
Tek sledeci vikend ako vreme dozvoli![]()
kircan said:Nekako mi je puno pumpanja za 10b. Nemoj zaboraviti da kad dignes pumpu do kraja i spustis do kraja napravis malo pauzu da dozvolis da vazduh prodje. Dosta je pola sekunde, osetis uostalom sam otpor.

Koliko vidim prve su 18.13gr znaci heavy.Za njih znam da bi optimalno bilo oko 270m/s da se terajuSMD said:Za pocetak probaj JSB Exact Heavy 18.13gr, brzina je tu oko granice neke...
Chillybgd said:Evo doslo je i to vece da se pumpa za sutrasnje upucavanje optike.
Pusku drzim na 150 bar, tako da je prvih 30pumpanja bilo z aizjednacavanje pritiska. Od 150 - 190 bar bilo je potrebno jos 43 pumpanja, znaci ukupno 73 pumpanja. Vreme 35 minuta sa pravljenjem pauze na svakom pumpanju gore-dole, i na seriji od 5, kako se ne bi zagrejala pumpa (da duze traje, a i nigde ne zurim).
Puska je napunjena na 190bara, pronasao sam negde na netu da je bolje drzati je na 190 bar nego na 200bar, mozda gresim :?
Ako bog da, da sutra ujutru nema kise i vetra, kacim rezultate cim pre.