Artemis pcp

Kolega cenim savet i verovatno ste u pravu ali igračka za koju se ja raspitujem kosta 29000 a ova koju mi vi preporučuje 63000. Mene ipak interesuje kakva su iskustva sa PR900W. Valja li to šta i ako ne valja šta joj fali. Zaista bi bio baš zahvalan na nekim iskustvima ljudi koji imaju ovu pušku.

Artemis PR900W je praktično Diana Stormrider (i obrnuto). O obe puške smo dosta pisali na forumu, pa dok se neko ne javi, prelažem da pretražite teme i pročitate iskustva.

S'obzirom da je danas 01.01.2021 bio sam malo lenj te sam samo napunio kameru(bateriju),spremio mete i (napumpao) pusku. Sutra se spremam, ako vreme dozvoli, da malo pucam na 50m i to sve zabelezim kamerom.

Kao sto sam i obecao,danas sam malo pucao i sve sam postavio na youtube.
https://youtu.be/0TTbd9Yl1Oo
Nemojte mi zameriti na "drmusanju" kamere jer je sve raw materijal koji sam malo obradio.
Uskoro stize jos klipova.
Veliki pozdrav.

Odlično! Kad budu bolji uslovi biće i uže grupe. Samo napred, čekamo dalje "projekte" (kako se to moderno kaže) :)

Imamo još jednog (pre)zadovoljnog vlasnika M16-ice. Pre nego što pogledate video, imajte na umu da smo bili organičeni veoma, veoma lošom optikom sa izuzetno mutnom slikom i nefunkcionalnim podešavanjem paralakse. Vremenski uslovi i đene-đene, ali optika... :roll: Da, puška je iz fabrike stigla setovana na 235 m/s sa Hevijem, a svi znamo da je 260-265 m/s idealno za tu dijabolu. Sve u svemu, ja sam siguran da će ovo biti izuzetno precizna puškica.

https://www.youtube.com/watch?v=SbSGlW6ayP4

cudi me, da nista ne vididite sa zeis kineskim ja vidim lepo i do 200m,stim sto od 50-100..... obavezno podesavanje paralaxe

Optika je užas. Možda je ta konkretna takva, druge nisam probao. Ali na ovoj je slika na 25 m mutna toliko da nišaniš maltene napamet.

Ledeni said:
Optika je užas. Možda je ta konkretna takva, druge nisam probao. Ali na ovoj je slika na 25 m mutna toliko da nišaniš maltene napamet.
eno ja postavih na mojo bigmax x temi daljinu od oko 175 do 200m,nisam siguran tacno,slikao samo onako bez podesavanja na telefonu pa baci pogled kako se vidi na toj daljini,jos gledano kroz mrezicu za komarce :D

Nema potrebe, jer ne sumnjam u to što pričaš, ali ova konkretna koju smo mi danas koristili je sačuvaj Bože. Družićemo se mi sa Filipom i njegovim Artemisom još, pa ću uslikati kako izgleda kada se gleda kroz nju - danas sam to zaboravio.

Ledeni said:
Nema potrebe, jer ne sumnjam u to što pričaš, ali ova konkretna koju smo mi danas koristili je sačuvaj Bože. Družićemo se mi sa Filipom i njegovim Artemisom još, pa ću uslikati kako izgleda kada se gleda kroz nju - danas sam to zaboravio.

cekamo klipove :)

Artemis m 16 u 5.5 kal je jedna odlicna puska kojoj bi cena po meni trebala da bude x 2 ali mora makar solidna optika da bi puska pokazala sta moze , ajde druze i ovde da ti cestitam na prinovi , znam da si zadovoljan ali sa boljom optikom i malo tuninga ces biti prezadovoljan 😃

Evo i ja da se pohvalim, konačno je stigla i moja M16-ica!
Još se upoznajemo, ne stižem ni optiku da upucam, ali podeliću utiske kada bude nešto konkretno.
Imam za sada jedno pitanje vezano za cev.
Elem, hteo sam da je odšrafim sa puške da bih je lakše očistio, ali to mi nije pošlo za rukom. Kao da je navoj zalepljen. Nisam hteo previše da silujem da nešto ne pokvarim, ali na klipovima na netu se to prilično lako odšrafi.
Kakva su vaša iskustva?
Pozdrav

E kolega na internetu uglavnom sve pripreme odvrcu, greju, lupaju cekicem sve srede pa tek onda pale kameru, ja i burazer zamalo da napravimo haos na autu uceci preko yt, moj ti je savet novu stvar i u garanciji ne dirati,
Uzmi lepo strunu, krpice i dobra volja, naj bezbolnije

Lako se odvrce , stavi parce deblje koze na cev i uhvati papagajkama i odvrni , navoj je standardni , ali za ciscenje cevi ne bih preporucio skidanje cevi , svaki put kada je skines pobece ti tacka pogotka nekoliko klikova koliko god pazio na odvijanje - zavijanje ....

Tako sam i probao, al reko da ne zapinjem mnogo. Na kraju očistio normalno bez skidanja.
I još jedno pitanje (za sada):
Video sam da na nekim puškama postoji još jedan manometar na bloku (za regulator -vidi se tek kada se skine kundak). Kod mene ga nema. Da li to ljudi stavljaju naknadno, ili je na ovim novim skinut?

Users who are viewing this thread

Back