Postovane kolege
Evo da napisem jedan tekst vezano za Artemis M 16 u 5.5 kalibar .
Posto sam uvek hvalio tu pusku i zaista mislim.da je apsolutno najbolji odnos ulozeno dobijeno ipak postoje negativni momenti koje moram navesti.
Radi se o zadnjem uvozu iz Krale shop, trenutno je kod mene jedna M16,ka bas iz tog uvoza sa ozbiljnim problemima , regulator baguje , okidacki mehanizam je daleko ispod svih do sada , ima neke podmetnute platne izmedju mehanizma i bloka i bez njih okidac ne radi kako treba , vijak za dekompresiju je ostecen kao da je vise puta odvrtan , cilindar je bio pun nekakve masti , u pokretnim delovima je neka stvrdnuta mast , kao da je tamo vec dugo godina a puska je potpuno nova , mnogo nelogicnosti i razlika u odnosu na modele koji su stigli direktno iz fabrike .Uz sve navedeno problem je u tome sto to nije jedini primerak sa takvim ptoblemima iz istog uvoza , (taj primerak je trenutno kod mene ) pa iz svega toga savetujem svima koji imaju zelju da kupe navedenu pusku da sacekaju uvoz iz fabrike , u ovom uvozu iz krale shop definitivno nesto nije kako treba .
Jos jedna bitna stvar , pouzdano znam da Nemacka kopija(nazovite kako hocete) Artemisa M 16 sa imenom Diana Outlaw ima bas ozbiljne probleme na skoro svim prodatim primercima i ta prica o Nemackoj kontroli kvaliteta je u najmanju ruku upitna ( licno mislim da je to sarena laza ) .
Sve ovo napisah da buducim vlasnicima skrenem paznju da dobro razmisle pre kupovine i naravno da ne ispadne da ja samo hvalim Artemisa bez obzira na kvalitet , prosto nije tako , sve napisano je iz licno mog iskustva i nema veze ni sa drustvenim mrezama ni sa prepricavanjem tudjih prica ...