Nazalost nisam dobio Artemisa kojeg sam rezervisao,zbog izuzetne neprofesionalnosti ljudi iz Panima Pozarevac,iako sam ovde na forumu procitao sve najbolje o toj firmi.Narucio sam pistol 28 maja u prepodnevnim casovima ,ljubazno su mi rekli da posaljem licnu kartu i da oni spremaju i isti dan salju pistolj,koji mogu da ocekujem sutra tokom dana.Taj isti dan ja porucujem i propratne stvari za pistolj,pumpu ,kundak optiku...dobio sam odgovor da je to vece dosao gazda i rekao da je pistolj odavno rezervisan za nekog drugog,koji se jos nije javio a dali su u rok navodno do utorka sledece nedelje,pa eto ,prodje i taj utorak.. izgleda da se taj ipak naprasno javio,odnosno retroaktivno rezervisao posle mene! Ne secam se da sam dobio ni izvinjenje,ili je mozda i bilo al jedva.Najveci apsurd od svega je da neko ko ima ekskluzivu za odredjeni brend ima 10 pistolja i 3 puske i nema vise od pola asortimana na lageru,a pritom nemaju predstavu kada ce biti sledeci kontigent.Vama svima jos jednom hvala na pomoci.