Artemis PP700S-A

Rešenje postoji:

Još samo da se neko seti da ga uveze...
Pravo da ti kažem sve danas ću-sutra ću. Da nađem još nekoliko zainteresovanih lakše bi bilo zbog troškova. A da ti ne pričam koliko gospoda iz Snowpeak-a ne bi odgovorili na mail ni da im platiš.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Drveni je sigurno top, ali je baš zeznuto ubosti veličinu... Treba uzeti ali sa rezervom da će biti dorade... Ja sam štampao neki, za drugi pištolj, pa sam ga štampao još 2x malo izmenjenog i sad sam ubo da mi baš odgovara... Neizmerno je lakše sa odgovarajućim rukohvatom.

bcca57e57acfc16bd59e9e44549159c9.jpg

Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Ovo izgleda baš dobro, jel nije klizavo?

A da ti ne pričam koliko gospoda iz Snowpeak-a ne bi odgovorili na mail ni da im platiš.
Zanimljivo. Ja im pisao više puta dok sam imao PP700, čak poručio rezervnu navlaku cevi (hteo da je eloksiram u srebrno), pa poručio neke oringove, pa pitao nešto oko regulatora... uvek mi neka ljubazna ženska odgovarala, a navlaku cevi poslali i stigla mi za 10 dana. Možda je sad neko drugi zadužen sa public relations, ko zna.

Zanimljivo. Ja im pisao više puta dok sam imao PP700, čak poručio rezervnu navlaku cevi (hteo da je eloksiram u srebrno), pa poručio neke oringove, pa pitao nešto oko regulatora... uvek mi neka ljubazna ženska odgovarala, a navlaku cevi poslali i stigla mi za 10 dana. Možda je sad neko drugi zadužen sa public relations, ko zna.
Ja sam stigao do pitanja gde sam hteo da uvezem nekoliko komada jednog drugog oružja i gde mi nisu odgovorili u dve zasebne konverzacije.

Proveriću opet pa ako bude moguće ja ću ovde da oglasim da vidim ima li zainteresovanih.

Prvo: Dopisivao sam se sa Kinezima, insistiraju da se uveze preko Panima.

Drugo: moram nekako da olakšam okidanje, na mom vernom Drulovu (slika 3) je jedno 6 puta suptilnije okidanje.
a560c303559d3f363d39aef5dee976af.jpg
28160ca181de1488b337646642d02c5c.jpg
43ca122c9b5783a6b06c712629c10221.jpg

Danas, 25m sa osloncem, i red dot. Okidac nenastelovan fabricki, vetar povremen blag.

instasize_250721151352.jpginstasize_250721151309.jpg
[automerge]1754066548[/automerge]
Danas, Bukova Jaruga, 25m sa naslonom i red dot, razlicite hm dijabole.

Attachments

• instasize_250801181915.jpg
    instasize_250801181915.jpg
    204.7 KB · Views: 21
Last edited:
Pozdrav drugari, rezervisao sam za sredu u Greensportu jedan 5.5mm,zanima me pošto prekosutra idem i u BG i u NS a nije mi blizu uopšte dali vredi da odem i do Panima da pazarim odmah i onaj kundak bas za njega dali vredi i neka preporuka red dot ili neka optika. Hvala unapred

Sad zvao Panim kažu da nemaju na stanju kundak. Ne znam dali kršim neko pravilo ako kršim izvinjavam se unapred. Dali neko zna kako da dođem do nekog kundaka za njega,moze li se kupiti negde?. Vidim da Dejan pravi savršene ali ga nema ovde već neko vreme ima li neko kontakt ili Instagram šta god. Hvala unapred i još jednom se izvinjavam

Stigo danas, nisam išao u bg pa nisam kupio ni moderator ni neki red dot.. Privremeno sam namontirao staru stoeger optiku 4x32..biće to ok kada stavim kundak.. Tj nadam se 😊1000010748.jpg

Last edited:
Kundaci za pp700 se nisu pokazali kao kvalitetno i dugotrano resenje, ali takmicarska drska je dobar izbor. Za taj pistolj red dot je odlicno resenje, i precizan je do nekih 35m, posle ima veliki pad.
Ovo su moja iskustva, kacio sam i slike meta u postovima iznad.

Posedujem pp700 i pp750, i kao sto Wooyadin rece ako trebas pistolj sa kundakom za rame onda pp750 i na njega lepo ide snajper.

Kundaci za pp700 se nisu pokazali kao kvalitetno i dugotrano resenje, ali takmicarska drska je dobar izbor. Za taj pistolj red dot je odlicno resenje, i precizan je do nekih 35m, posle ima veliki pad.
Ovo su moja iskustva, kacio sam i slike meta u postovima iznad.

Posedujem pp700 i pp750, i kao sto Wooyadin rece ako trebas pistolj sa kundakom za rame onda pp750 i na njega lepo ide snajper.
Hvala puno, red dot sam svakako planirao.. Gde mogu naći dobrog majstora za takmičarsku drsku

Users who are viewing this thread

Back