Benchrest takmičenje

Tacno Goxi , voljan sam pomoci .
E sad neko od organizatora da napise kako , dal finansijski ili fizicki ili masinski ili vec sta voljan sam svakako .
Nema nikakvih problema i nece ih biti siguran sam u to , ko sto Joca napisa mi se vecinom poznajemo i vecinom smo prijatelji .
Ako neko smatra da ipak treba nekakvo obezbedjenje mog povesti par kolega iz kluba , odradice to za dzabe ...

skorpio said:
Tacno Goxi , voljan sam pomoci .
E sad neko od organizatora da napise kako , dal finansijski ili fizicki ili masinski ili vec sta voljan sam svakako .
Nema nikakvih problema i nece ih biti siguran sam u to , ko sto Joca napisa mi se vecinom poznajemo i vecinom smo prijatelji .
Ako neko smatra da ipak treba nekakvo obezbedjenje mog povesti par kolega iz kluba , odradice to za dzabe ...

U razradi plana trenutno učestvujemo Sebić i ja, vremenom ćemo napraviti i i zvanične "organe". Sve ovo bi trebalo da vodi ka osnivanju saveza (da konačno zaokružimo i tu temu) i biće ozbiljno i zvanično. Što se same organizacije tiče, potreban je neki materijal (ramovi za mete, mete i ostala oprema) potrebno je da neko odradi sve pripreme, dogovore, potrebno je zakupiti strelište, dobiti dozvole... Kotizacija služi da se pokriju troškovi (da ne plaćamo Seba i ja sami sve). Što se obezbeđenja tiče, ne treba nam fizičko obezbeđenje ali se neko mora brinuti o bezbednom rukovanju oružjem. Neko mora strogo da kontroliše kako se puške odlažu i upotrebljavaju. Za to već postoje pravila na svakom strelištu ali nas ništa ne košta da to još malo prostudiramo (da ne ulazimo sad u sitne detalje).

Wojo , odlicno objasnjeno , vezano za nosace, ramove meta isl. voljan sam da pomognem po tom pitanju .
ali najbolje da se cujemo , pozvacu te u toku dana ili sutra ako se slazes , da vidimo sta se moze uraditi na tu temu.

Kao neko ko veoma vodi računa o bezbednosti i o tome je objavio na desetine tekstova u novinama (svojevremeno sam na početku svake lovačke sezone u Lovačkim novinama pisao priloge na tu temu), voljan sam da brinem o tom aspektu, makar to značilo da sam ne mogu da se takmičim. Problem je samo to što ne mogu biti siguran da će mi termin takmičenja uopšte odgovarati, jer posao kojim se sada bavim ne trpi nikakve "izlete" tog tipa. I spreman sam da uplatim kotizaciju i ako se sam ne budem takmičio, čisto kao malu, simboličnu pomoć.

P.S. Pod uslovom da ne bude 1.000 ojra :lol:

evo i ja da se prijavim za takmicenje.
Ako imate da mi nametnete neku obavezu tu sam da rado pomognem ako ne onda finansijski mogu da doprinesem koliko budem u mogucnosti

Ja sam zainteresovan isto.....naravno ako se ne ispreči nešto oko posla ili šta već. Ali za sada sam siguran........

Isto sam voljan da pomognem. Mogu oko štampanja materijala ako je u redu crno-bela štampa :)

Ledeni said:
zvezdan said:
Ledeni said:
voljan sam da brinem o tom aspektu
Donosim ti pancir... :D

A inače je prekjuče u cg ubio svog najboljeg druga posle namještanja puške jedan lik

Užas. Nije valjda iz VP???

nije ali malo jače od ovog što mi imamo i to mladi ljudi
a bilo koja od ovih naših može to lagano da uradi , zato kažem treba to ozbiljno shvatiti , ne dopustiti da baš svako dođe, takođe treba staviti neko donje ograničenje u godinama i naravno svako druženje ozbiljnih likova je extra ali da ne preraste u kakvo šenlučenje i preveliku zajebanciju na tom mjestu.U kafani posle sve može, i naravno izvinjavam se da ne pomisli neko da pametujem ali kažem prisustvovao sam sličnim manifestacijama i ozbiljnim i manje ozbiljnim sa posledicama...

Ma to je bar lako, ako se neko bude ponasao nebezbedno bice eliminisan i gotovo. Naravno da na strelistu nema zezanja. Posle, sto kazes u kafani ili gde vec ce biti zezanja...

Users who are viewing this thread

Back