Prvo Škorpio bravo za stolove i zastavice lepo je videti da se neko latio posla i brzinski napravio sve to.
To je stvar koja će dosta pomoći u budućnosti.
Drugo SMD, problematiku nije vazno da znaš ako hoćeš dobre rezultate, ipak neke osnovne stvari se moraju znati, čišćenje i održavanje oružja, kontrola i podešavanje brzine, podešavanje okidanja...kod većine strelaca ove stvari obavlja trener.
Ja znam mnogo vrhunskih strelaca koji pojma nemaju kako njihova puška funkcioniše ali znaju da povuču obarač u pravom momentu.
Ozbiljni timovi vode servisere sa sobom koji brinu o oružju.
Kod nas oružje mora da bude pouzdano i stabilno, moje je da znam da proverim brzinu i da naštelujem okidanje ako nešto ne štima nosim serviseru da mi reši problem.
U mom slučaju ja sam ovlašćeni serviser za sve fabrike koje su u našem programu tako da je meni lako, delova imam, znanja imam samo što najmanje vremena imam za svoje oružje.
Ko je bolji strelac se vidi na liniji, nijanse odlučuju.
Rivalstvo uvek postoji ali se to radi tako što se na kraju takmičenja vidi gde si na tabli sa rezultatima. Ima i onih koji su jaki na rečima ali oni trpe dupli pritisak.
Sa najvećim rivalima sam posle takmičenja i najbolji drugar a za vreme takmičenja traje pauza i full fokus na gađanje.
EBR je zamišljen da se malo takmičimo, družimo, upoznamo i napravimo neku našu ligu. Možda će i nakon par godina neki od nas nastupiti na nekom većem BR i FT takmičenju.
Kod nas će biti pušaka od 100 pa do pa hiljada evra, važno je da svako dobije priliku da se oproba.
Svi znamo da puške od par hiljada ne mogu da se porede sa puškama od par stotina evra (svako prema svojim mogućnostima), ali znam sigurno da će neki sa jetinijim puškama pobediti i ove najskuplje. Važno je da svi dobiju šansu i osete to, jedno je gađati u dvorištu a drugo je gađati na takmičenju.
Iskreno, ja imam vrhunsku pušku, vrhunsku optiku za FT a znam da bi se jedva borio za top 30 na nekom većem FT takmičenju, to je totalno druga priča u odnosu na ovo što ja radim. Za vrhunske rezultate potrebne godine iskustva i takmičenja.
Poštujem svačiji trud, rad i zalaganje.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk