veoma je tesko naci gde god sam trazio nema svi imaju neki 232 bara ventil,sva ta oprema je koliko vidim teska za kupiti u srbiji,a ne znam kako to ide iz inostranstva i koliko je potrebno da stigne i gde bi moglo da se poruci?Stefan said:Pogledaj po netu domace prodavnice ronilacke opreme - neko od njih ce to sigurno imati. Ali samo ventil. Filling station nema u nas da se pazari. Tako da mozda bolje da obratis paznju na neku od renomiranih online prodavnica iz inostranstva, gde ces pazariti kompletnu glavu koja se uvija u bocu, ima manometar, crevo i nastavak za punjenje. Obrati paznju koji ti je navoj i to bi trebalo da bude to.
imam bocu od 10l koja moze da se puni na 300 bara,ali na njoj je 200 barski ventil,a 300 barski ventil nmg da nadjem nigde ,za fill station sam se snasao al za ventil nikako ..firefox said:Zavisi kolika ti boca treba. Ako ti je 6l dovoljno Ima na kp.
Kosta 250 evra. Pitaj wooyadeen-a mozda on zna coveka![]()
marenzi said:Stefan said:veoma je tesko naci gde god sam trazio nema svi imaju neki 232 bara ventil,sva ta oprema je koliko vidim teska za kupiti u srbiji,a ne znam kako to ide iz inostranstva i koliko je potrebno da stigne i gde bi moglo da se poruci?