Boca

Sada ovaj katamaran može i da zaplovi kanalom Dunav-Tisa-Dunav :lol: :lol: :lol:

Šalu na stranu, mislim da bi bilo mnogo bolje i sigurnije resenje da su rupe kroz plasticnu cev u funkciji vođice za kanap, a da kanap ide ispod boce...a onda se spoji gde je ručka za nošenje. Ovako je svo opterećenje na malom delu plastike koja do ivice ima koliko vidim oko 1cm.
Samo predlog kako bih ja uradio.

beretta said:
Sada ovaj katamaran može i da zaplovi kanalom Dunav-Tisa-Dunav :lol: :lol: :lol:

Šalu na stranu, mislim da bi bilo mnogo bolje i sigurnije resenje da su rupe kroz plasticnu cev u funkciji vođice za kanap, a da kanap ide ispod boce...a onda se spoji gde je ručka za nošenje. Ovako je svo opterećenje na malom delu plastike koja do ivice ima koliko vidim oko 1cm.
Slažem se sa kolegom. Bar kanap nije skup :lol:

beretta said:

Predlog je odličan. Ovako je svakako još sigurnije. Ne znam samo kako se ja toga nisam setio...

Rečeno - učinjeno! Hvala gospodine Beretta :D

Attachments

• 20191126_154003.jpg
    20191126_154003.jpg
    364.2 KB · Views: 2,248
Drago mi je da sam pomogao kolega... Ti si se usresredio da katamaran ima dobre plovne karakteristike i da dobro vezes one mornarske cvorove... 😁
Tu smo da razmenjujemo ideje i da se pomazsmo.

Verovatno je bila ova informacija, mozda nekom pomogne. U Beogradu mozete ostaviti bocu na punjenje u MP Tropic, covek koji se bavi punjenjem istu preuzme i vrati u radnju. Cena 100 din/litar. Za par dana bude gotovo.

auh sta mi se sinoc desi! bocu drzim u kupatilu i sinoc samo odjednom cujem pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff! a niko nije bio u kupatilu. uletim, mahinalno zavrcem ventil a on naravno zatvoren! vazduh probio sa druge strane, suprotne od otvora de se navrce fill s. i pici li pici. i ledi odma tu! jos je potisak odbio od zida i boca padne i pukne crevo od fila. odma ukapiram da nema pomoci, samo izaidjem i sacekam da iscuri vazduh. a tek napunjena, ni jednom nisam istakao. cak su i komsije cule sistanje i uzodali se po zgradi, cude se sta je bilo... pitam se sta se desilo, ima li tu neki sigurnosni ventil koji je pustio? mozda je ovaj preterao kad je punio?

koliko znam sa druge strane je taj sigurnosni ventil. dobro je da je tu iscurilo ako je to. ko zna sta je moglo da se desi

Koja je boca uopste u pitanju i koji ventil,ima li atest boca?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

boca 13,4 l , ona za co2. celicna. atestirana na 300b, punio je valjda na 230. toliko je prosli put. nadam se da je pogledao podatke pre punjenja... nisam prisustvovao. meser ventil. ne razumem se u ateste. ima ono na bocij ugravirane podatke i neka nalepnica. crevo sa fila se skida, ima li negde da se kupi samo crevo?

odnesi je negde na atest pre nego sto pobijes pola zgrade.
Nemoj je ni puniti dok ne atestiras

Users who are viewing this thread

Back