Boca

Bio u petak da punim bocu u Delfinu, imaju par komada čeličnih novih u najlonu. Jedino postoji opcija da je čovek otišao na more, zaboravih šta mi je rekao kada ide.

koga zanima ima i polovnih boca 300 bari 6 L https://www.olx.ba/artikal/28524137/boca-300-bari-za-punjenje-pcp-zracnih-pusaka/

Pozdrav drugari,
ponudio mo je covek neki bocu od 9l ronilacku koja je na 200b. Vredi li to uzimati i moze li se i dalje uraditi atest u onom vulkan inzinjeringu iz novog sad koji ste pominjali ranije?
moja puska radi na 200 b isto

Ispod 6l i 300bar ne vrsi posao. Varati se kroz celu temu o bocama iscitaj i bice ti sve jasno. Pozdrav

Ja imam 12l 200 bar samo za punjenje cilindra od nule, ili ako mi je 300 bar karbonska 6.8l prazna onda punim dokle ima pritiska, bude nesto kraci string al boz moj moze da se koristi, s obzirom da placam punjenje boca praznim ih uvijek do barem 150 bari...

Ebay ili Aliex, 20e su najjeftiniji modeli, 30-35e su ovi sa boljim (vecim) manometrom i micro bore crijevom...

Cini mi se da je celicna.Koliko ja znam vek trajanja karbonske boce je max 15 godina od datuma proizvodnje.

Da li je neko od forumaša zvao danas oko 12h u Delfin da dođe da puni bocu? Ja u to vreme bio tamo takodje na punjenju boce i pričali malo o pcp puškama kad čovek kaže da dolazi još jedan korisnik. Nisam imao vremena da čekam ali da jesam, pokrenuo bih priču o forumu.

treba biti obazriv sa bocama
prvo na karbonskim vek trajanja a onda ventil je jako diskutabilan
radi se o tome da svi ventili na bocama nisu baš pogodni za punjenje pcp pušaka jer brzi ventili mogu jako da oštete pušku,šta znači brzi?-pa to je kad naglo puste pritisak iz boce u pušku i taj pritisak dosegne 300 i kusur bara-to ce da ošteti i najkvalitetniju pušku
ja konkretno imam 3 boce , čelične od 10 i od 6.8 litara i karbonsku od 6.8 litara, potpuna zaštita od ovih neželjenih udara je externi regulator.............

zvezdan said:
treba biti obazriv sa bocama
prvo na karbonskim vek trajanja a onda ventil je jako diskutabilan
radi se o tome da svi ventili na bocama nisu baš pogodni za punjenje pcp pušaka jer brzi ventili mogu jako da oštete pušku,šta znači brzi?-pa to je kad naglo puste pritisak iz boce u pušku i taj pritisak dosegne 300 i kusur bara-to ce da ošteti i najkvalitetniju pušku
ja konkretno imam 3 boce , čelične od 10 i od 6.8 litara i karbonsku od 6.8 litara, potpuna zaštita od ovih neželjenih udara je externi regulator.............
Kako izgleda taj ekserni regulator?

Users who are viewing this thread

Back