goxy said:Moj odgovor bi bio ďa je bolja solucija alliexpres.Ja joś koristim prvi kupljeni.zuxbg said:Pitanje:
Screenshot_2019-05-25-21-11-15.png
Nešto ovog tipa.
I kada puniš polagano odvijaj ventil,jer imaš koliko vidim spori ventil.Što laganije puniš to je manji stres u cilindru,a i manje se zagreva cilindar.
Kupis taj sa alija plus za 2-3 evra cep (Blind Plug-tako ga krste) i onda ti pokazuje pritisak u boci.zuxbg said:goxy said:Moj odgovor bi bio ďa je bolja solucija alliexpres.Ja joś koristim prvi kupljeni.zuxbg said:Pitanje:
Nešto ovog tipa.
I kada puniš polagano odvijaj ventil,jer imaš koliko vidim spori ventil.Što laganije puniš to je manji stres u cilindru,a i manje se zagreva cilindar.
Razmisljao sam o tom fill stationu sa manometrom, ali mislim da njegov manomatar meri pritisak u pusci, a ne u boci.
Mislim da bez skidanja ventila sa boce bih morao staviti manometar pa jos jedan ventil pa na njega fill station. Gde to naci za 300/450 bara?
Ns aliju sam video da postoje neki ventili sa manometrom i kombinacija manomatar + ventil, ali zahteva zamenu postojeceg ventila.
Da ja izostavio ,,blind plug,,!fritzns said:Kupis taj sa alija plus za 2-3 evra cep (Blind Plug-tako ga krste) i onda ti pokazuje pritisak u boci.zuxbg said:goxy said:Moj odgovor bi bio ďa je bolja solucija alliexpres.Ja joś koristim prvi kupljeni.
Nešto ovog tipa.
Razmisljao sam o tom fill stationu sa manometrom, ali mislim da njegov manomatar meri pritisak u pusci, a ne u boci.
Mislim da bez skidanja ventila sa boce bih morao staviti manometar pa jos jedan ventil pa na njega fill station. Gde to naci za 300/450 bara?
Ns aliju sam video da postoje neki ventili sa manometrom i kombinacija manomatar + ventil, ali zahteva zamenu postojeceg ventila.
Imam takav slican filstation ako ne i isti pa me nervira sto nikad ne znam koliko ima jos vazduha pa sam porucio cep , trenutno je u tranzitu
.