goxy said:Polovne od 6-7l su oko 150eur
Nove 10l oko 250eur sa stopom I ventilom
Nove 12l oko 280eur sa stopom I ventilom
To su cene koje ja znam ovde u Srbiji.
Ona boca sa onog sajta je 120eur sa pdv+transport+35eur ventil+10eur stopa naravno carina itd.
sta si tezi lakse ti je pritisnit, al ti je teze dignit se_Ra said:da li je pumpa toliko teska za pumpanje?
Mane kouč said:Kada bi boce tako lako pucale niko ih ne bi koristio, ako je ispravna, atestirana i koristiš je na pravi način nema razloga za brigu. Ja u klubu imam 6 komada i kompresor i nikad problem.
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
100 bara nije po ptavilu 100 pumpanja , mozda se tako moze racunati cilindar od 200 ml ako se puni od 100 do 200 bara ali ako je cilindar 500 ml i puni se na 250 ili vise bara ta racunica se drasticno menja , preko 220 bara pumpati je veoma tesko ._Ra said:naplašiste me sa onim snimcima boca, a pogodno mesto za čuvanje iste mi je samo kuća medju decom, išao bih na to da pumpam oko 100 bara max(pošto pušku za koju se odlučim da uzmem planiram pumpati 150-250 bara) pa reko da vidim dal je za stotinak pumpanja lak izbor pumpa
P. S. mnogo me naplašiste pucanjem boce
Tako nekakoGlock17 said:Mane kouč said:Kada bi boce tako lako pucale niko ih ne bi koristio, ako je ispravna, atestirana i koristiš je na pravi način nema razloga za brigu. Ja u klubu imam 6 komada i kompresor i nikad problem.
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
..jer' da si imao problem sad ne bi pisao ovde...![]()