Boca

Pozdrav kolege, novi clan od nedavno Dragan Milovanovic Obrenovac i od nedavno ponosni vlasnik artemisa m16 cal.22 boce sepic 9l sa fill stationom... Citao sam prilican broj tema vezano za kupovinu prve pcp puske i nacina punjenja pa sam se odlicio za ovu kombinaciju... E sad imam i nekih pitanja, ne poznajem nikoga ko radi u nasem vatrogasnom domu da bih ga pitao za punjenje boce, pa bih molio nekoga ko zna gde mogu napuniti bocu u okolini Obrenovca?

@WooyaDeen (sa foruma) ti tu može pomoći. Jedini problem je što sad trenutno puni samo ovaj prljavi tentov vazduh, švedski konzervirani je ponestao..

SrpcheTheGreat said:
@WooyaDeen (sa foruma) ti tu može pomoći. Jedini problem je što sad trenutno puni samo ovaj prljavi tentov vazduh, švedski konzervirani je ponestao..
Не, њега чува само за FX пушке, скупљи је а и дијаболе брже иду, а ове наше ,,кинеске" иду и на тентов без проблема

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Tent ima visok dimnjak, vetar to uglavnom nosi ka beogradu, a kod mene donosi slovenački sa triglava:)

Potvrdjujem, kad je Voja napunio PP750 sa triglavskim vazduhom mogao sam i 60 dijabola da ispalim, a sa beogradskim jedva 50...

Napunio Voja danas bocu, mesavinom tentovog i meita vazduha, nabacio optiku, upucao pusku na neke dijabole koje sam imao, sjajan covek, jos bolji saveti i objasnjenja, nemam reci... Tj imam, doktor, primarijus... Nabavljam neke ozbiljnije dijabole pa javljam utiske.... 😃

Predpostavljam da je ovo pravo mesto za moje pitanje.
Da li neko ima pouzdanu informaciju ili konkretan kontakt gde se u Kragujevcu ili bližoj okolini može napuniti boca na 300bara?

Sent from my moto g(60) using Tapatalk

zare said:
Da li si pitao u Dobrovoljnom vatrogasnom društvu u zgradi Vatrogasnog doma?
Nisam pitao , znam da uz vatrogasce ima i jedan ili dva ronilačka kluba u kg-u. Ali rekoh da vidim pre no što krenem u samostalnu potragu, možda neko zna konkretno mesto ili firmu gde je to moguće pa da ne lutam previše

IwanWan said:
Nisam pitao , znam da uz vatrogasce ima i jedan ili dva ronilačka kluba u kg-u. Ali rekoh da vidim pre no što krenem u samostalnu potragu, možda neko zna konkretno mesto ili firmu gde je to moguće pa da ne lutam previše

Zvao sam pre par godina jedan ronilački klub u KG, imaju odgovarajući kompresor, ali im je podešen za ronilačke boce i ne žele da podešavaju na 300 bara.

IwanWan said:
Predpostavljam da je ovo pravo mesto za moje pitanje.
Da li neko ima pouzdanu informaciju ili konkretan kontakt gde se u Kragujevcu ili bližoj okolini može napuniti boca na 300bara?

Ja sam sa teritorije Kragujevca i nažalost nisam uspeo da nađem nekoga ko može puniti bocu za ronjenje od 300 bara.U tom ronilačkom klubu su mi dali isti odgovor da pune boce samo do 200bara.

Users who are viewing this thread

Back