D
Deleted member 980
Guest
Nema boca u Delfinu do daljnjeg..
SrpcheTheGreat said:@WooyaDeen (sa foruma) ti tu može pomoći. Jedini problem je što sad trenutno puni samo ovaj prljavi tentov vazduh, švedski konzervirani je ponestao..
Не, њега чува само за FX пушке, скупљи је а и дијаболе брже иду, а ове наше ,,кинеске" иду и на тентов без проблемаSrpcheTheGreat said:@WooyaDeen (sa foruma) ti tu može pomoći. Jedini problem je što sad trenutno puni samo ovaj prljavi tentov vazduh, švedski konzervirani je ponestao..
Nisam pitao , znam da uz vatrogasce ima i jedan ili dva ronilačka kluba u kg-u. Ali rekoh da vidim pre no što krenem u samostalnu potragu, možda neko zna konkretno mesto ili firmu gde je to moguće pa da ne lutam previšezare said:Da li si pitao u Dobrovoljnom vatrogasnom društvu u zgradi Vatrogasnog doma?
IwanWan said:Nisam pitao , znam da uz vatrogasce ima i jedan ili dva ronilačka kluba u kg-u. Ali rekoh da vidim pre no što krenem u samostalnu potragu, možda neko zna konkretno mesto ili firmu gde je to moguće pa da ne lutam previše
Sent from my moto g(60) using Tapatalk
IwanWan said:Predpostavljam da je ovo pravo mesto za moje pitanje.
Da li neko ima pouzdanu informaciju ili konkretan kontakt gde se u Kragujevcu ili bližoj okolini može napuniti boca na 300bara?
Sent from my moto g(60) using Tapatalk