By Glock17

@Proka; @glale; @Vidak; @kircan:
Hvala vam drugari na podrsci! Skinut sam sa antibiotske terapije i podvrgnut olovnoj terapiji, svakoga dana u svakome pogledu sve vise napredujem. Pozdrav i svako dobro vam zelim.

E sad strogo moras da vodis racuna. Sve terapije ako prekines, nije opasno. Al ako ovu olovnu prekines, moze da bude veoma zaje...ano... :D Posebno za psihicko stanje...

Lepe vesti druze 👍
Sto se olova tice, na kraju uzmi ove domace pa udri u limenke, samo neka se puca 😊

:D Ja to cuvam kao zadnju opciju. :D Mada do 10m i sa ove domace mnogo lepe grupe mogu da se naprave.

Ajd' da vidimo sta ovo cudo ima da kaze i da li je stvarno toliko dobro kako ga pojedini hvale...

zr1.jpg

zr2.jpg

zr3.jpg

Eee,ovo treba da doprinese konstantnosti u busenju meta.Tek sad ces nam zadavati domace zadatke :D

glale said:
Eee,ovo treba da doprinese konstantnosti u busenju meta.Tek sad ces nam zadavati domace zadatke :D

Ne bih da zvucim skepticno, ali gledjuci ga ovako na prvu loptu, mmm..mislim da ce malo doprineti i losijim grupama, al videcemo, ne bih da prejudiciram.

glale said:
Pa gde ces vecu konstantnost? :D Covek na 30m pravi grupu da se zanesvestis...
Videh na par mesta da su se neki narodi zalili da je sklop malo vrljav, ima malo vise lufta pa klima. Al opet, ne bih ocekivao od Diane da to sebi dozvoli, pa ma gde se sklapala.

Proka said:
glale said:
Pa gde ces vecu konstantnost? :D Covek na 30m pravi grupu da se zanesvestis...

:D Pa to jos ponekad i mogu da ispratim ali sad kad montira ovo cudo, :D Ko ce s"njim izac na kraj

Ajde molim te, ti ovo cudo imas u pusci. Oni krstici su cudo. Al, dobro, ustanovili smo da je to do porekla kartona... :lol:

Proka said:
Ajde molim te, ti ovo cudo imas u pusci. Oni krstici su cudo. Al, dobro, ustanovili smo da je to do porekla kartona... :lol:

:D Sve to stoji.A jesi ti video kolko covek ima dijabola? :D Sve je pokupovao,da mi ne mozemo da treniramo

Pa jbg, snasao se... "Ima vise nacina da se pacovu odere koza" :lol: Ovi iz JSB-a ima sa se slogiraju kad vide koliko Srbija povlaci dijabola. :D

:D Nesto mi se cini da bi jedna presa mogla da radi samo za nas sa foruma :D Bar za vreme Korone

Users who are viewing this thread

Back