By Glock17

Joca said:
Bravoooo! Da ispucaš tonu olova sa njima i pogađaš samo u crno. :D

Hvala postovani kolega na lepim recima, ako bude vremena za neko druzenje pucacemo svi zajedno sto da ne. :)

glale said:
Glock17 said:
glale said:
Mnogo lepo to izgleda. :D Jel uredu da ti malo zavidim?
Hvala kolega. Evo necu vise... :lol:
:D Naprotiv,nikad mi nije žao što neko ima,nego što bih i ja(inače sam kao mali majmun,volim svašta).Jedva čekam da počneš pucati da vidimo šta lepotice mogu... :D
..ma salim se kolega naravno. Nego i ja izgore od nestrpljenja, a bogami ceko sam ih 4-5 meseci, ovako na prvu loptu mogu reci da je kvalitet i zavrsna obrada na zavidnom nivou, u rangu Walthera, s tim sto je rekord okidac stvarno neverovatan.

WP_20200827_183.jpg

WP_20200827_210.jpg

Cekaj bre, stani malo! 'Bem ti sta sam ja sve propustio! :shock:
Ovaj pravi kotlic, ovaj drugi navukao vise cevki no kasarna JNA! :shock: Ju, ju, ju...
I jos jednom ju!

@Glock17, da sam na tvom mestu, ja bih napravio baricu pored ove dve kutije. :lol: Ne bih mogao da spavam dok ne isprobam.
Svaka cast za izbor, jedna mala i jedna velika! ;)
Odmah ih uzimaj u ruke i da pucas. Znas da sam manijak (ko da sam neki strucnjak :D )sto se okidanja tice, hocu da cujem kakav je Rekord.
Jos mi samo kazi da su u 4.5mm...

Proka said:
Cekaj bre, stani malo! 'Bem ti sta sam ja sve propustio! :shock:
Ovaj pravi kotlic, ovaj drugi navukao vise cevki no kasarna JNA! :shock: Ju, ju, ju...
I jos jednom ju!

@Glock17, da sam na tvom mestu, ja bih napravio baricu pored ove dve kutije. :lol: Ne bih mogao da spavam dok ne isprobam.
Svaka cast za izbor, jedna mala i jedna velika! ;)
Odmah ih uzimaj u ruke i da pucas. Znas da sam manijak (ko da sam neki strucnjak :D )sto se okidanja tice, hocu da cujem kakav je Rekord.
Jos mi samo kazi da su u 4.5mm...
..hahaha... :lol:
Proko brate moj, pa zar u mene sumnjas? :D Naravno da su u 4,5mm kalibru, iskren da budem ja kod springerica samo taj kalibar i priznajem. ;)

glale said:
:D Neće da puca...Samo da bi nas nervirao :D
:lol:

Daleko od toga da sumnjam, samo proveravam da te u prodavnici nisu zeznuli... ;)

glale said:
E to, to... Resio covek da nam cedi dušu na cediljku..

Proka said:
Daleko od toga da sumnjam, samo proveravam da te u prodavnici nisu zeznuli... ;)

Inace, obe su ''F" verzija u "D" kategoriji, obe 7,5J i 175m/s.
Malo mi zao samo sto je HW35 malo da prostis "ustrojena", nije dosla sa 16J i 240m/s kako sam mislio, ali resicemo mi i to...:cool: Za sad koristicemo ih na 10m, iskljucivo na mehanicke nisane koji su fantasticni, a rekord okidac je san snova, tako dobro moze da se nasteluje stvarno dobar, malo putovanje i lagano i meko okidanje i to na obe identicno tako fabricki nastelovno. Iskreno, ja sam bas zadovoljan, a i klinja takodje. :)

Proka said:

glale said:
E to, to... Resio covek da nam cedi dušu na cediljku..
:D Ma da,ja sve ono"25 metara" pa probam iz stava na 10m..izazivam ga,navlačim :D ...A on,samo mudro ćuti i naoružava se....Valjda misli,:"ček,ček,oduvaću vas obojcu samo da mi stigne sve što čekam":D

Drago mi je da uvodiš i naslednika u ovaj sport, neka mu je da srećom i da bude minimum duplo bolji strelac od tate 💪

Pre bih ga konstrukcijski poredio sa okidacem na 335. Ne znam kakav je osecaj ali je to ta klasa.
FWB300 ima takmicarski okidac, mnogo vise podesavanja.
Al bas bih voleo da vidim kakav je pod prstom...

Proka said:
Pre bih ga konstrukcijski poredio sa okidacem na 335. Ne znam kakav je osecaj ali je to ta klasa.
FWB300 ima takmicarski okidac, mnogo vise podesavanja.
Al bas bih voleo da vidim kakav je pod prstom...
:D Skratio sam prvi korak na 1mm,i onda okida na lagani pritisak jagodice prsta.Kad Slaviju ili Perun našteluješ naj lakše moguće :D ne može da se uporedi sa ovim okidanjem.Meni je to skroz druga dimenzija štelovanja...Rekord okidač nisam nikad video pa zato pitam

Okidanje kod Slavie/Peruna je prosto ko budak. Ne mislim nista lose nego takvo stelovanje i osecaj je uslovljeno konstrukcijom koja je krajnje jednostavna, sto ima svojih prednosti... I mana... Kao i sve.
Rekord je slozeniji sistem okidanja nego Slavijin. Ali opet, mislim da nije toliko prefinjen kao na FWB300, LG380, Walther LGR i sl. To sam zakljucio iz gledanja sklopa okidaca. Imas na YT kako Rekord radi.

Čestitke kolegi, i mene zanima taj sistem okidanja, ako je kolega voljan da se to pogleda proba da uporedim, bio bih zahvalan

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Imao sam i HW97 i FWB300/300S/Walther LGR, i iako je Record stvarno odlican okidac ovi dalje navedeni su sasvim druga dimenzija... Po mom misljenju barem.

To sam i pretpostavio, ali su i puške drugačije klase, hteo bih da uporedim sa 335,to je interesantno, pošto su klasa

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Users who are viewing this thread

Back