Glock17
New member
Joca said:Bravoooo! Da ispucaš tonu olova sa njima i pogađaš samo u crno.![]()
Hvala postovani kolega na lepim recima, ako bude vremena za neko druzenje pucacemo svi zajedno sto da ne.
Joca said:Bravoooo! Da ispucaš tonu olova sa njima i pogađaš samo u crno.![]()
..ma salim se kolega naravno. Nego i ja izgore od nestrpljenja, a bogami ceko sam ih 4-5 meseci, ovako na prvu loptu mogu reci da je kvalitet i zavrsna obrada na zavidnom nivou, u rangu Walthera, s tim sto je rekord okidac stvarno neverovatan.glale said:Glock17 said:Hvala kolega. Evo necu vise... :lol:glale said:Mnogo lepo to izgleda.Jel uredu da ti malo zavidim?
Naprotiv,nikad mi nije žao što neko ima,nego što bih i ja(inače sam kao mali majmun,volim svašta).Jedva čekam da počneš pucati da vidimo šta lepotice mogu...
![]()
..hahaha... :lol:Proka said:Cekaj bre, stani malo! 'Bem ti sta sam ja sve propustio! :shock:
Ovaj pravi kotlic, ovaj drugi navukao vise cevki no kasarna JNA! :shock: Ju, ju, ju...
I jos jednom ju!
@Glock17, da sam na tvom mestu, ja bih napravio baricu pored ove dve kutije. :lol: Ne bih mogao da spavam dok ne isprobam.
Svaka cast za izbor, jedna mala i jedna velika!![]()
Odmah ih uzimaj u ruke i da pucas. Znas da sam manijak (ko da sam neki strucnjak)sto se okidanja tice, hocu da cujem kakav je Rekord.
Jos mi samo kazi da su u 4.5mm...
:lol:glale said:Neće da puca...Samo da bi nas nervirao
![]()
E to, to... Resio covek da nam cedi dušu na cediljku..glale said:Neće da puca...Samo da bi nas nervirao
![]()
Proka said:Daleko od toga da sumnjam, samo proveravam da te u prodavnici nisu zeznuli...![]()
Proka said:Daleko od toga da sumnjam, samo proveravam da te u prodavnici nisu zeznuli...![]()
E to, to... Resio covek da nam cedi dušu na cediljku..glale said:Neće da puca...Samo da bi nas nervirao
![]()
Glock17 said:Hvala postovani kolega na lepim recima, ako bude vremena za neko druzenje pucacemo svi zajedno sto da ne.![]()
Proka said:Pre bih ga konstrukcijski poredio sa okidacem na 335. Ne znam kakav je osecaj ali je to ta klasa.
FWB300 ima takmicarski okidac, mnogo vise podesavanja.
Al bas bih voleo da vidim kakav je pod prstom...