Mane kouč said:Čestitke kolegi, i mene zanima taj sistem okidanja, ako je kolega voljan da se to pogleda proba da uporedim, bio bih zahvalan
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Naravno, a pritom sa ja vrlo često u Vojvodini, konkretno sam sad u Ns na pripremamaGlock17 said:Mane kouč said:Čestitke kolegi, i mene zanima taj sistem okidanja, ako je kolega voljan da se to pogleda proba da uporedim, bio bih zahvalan
Hvala bata Mane na cestitki, nadam se da ce biti vremena za uporedjivanje, sto bi mi vojvodjani rekli ''nije gredAaa''.![]()

Lepa kolekcija (bila). Inace, mislim da svi kolektivno mesate malo potpuno dve razlicite koncepcije okidaca, znam ja da postoje samo okidaci koji su skuplji od moje puske, ali to je stvarno neka druga dimenzija. Ovo su prvenstveno puske namenjene strelcima amaterima i kao takve i u tom rangu imaju okidace sasvim solidnog kvaliteta, da im pozavide cak i neke mnogo mnogo skuplje puske.SMD said:Imao sam i HW97 i FWB300/300S/Walther LGR, i iako je Record stvarno odlican okidac ovi dalje navedeni su sasvim druga dimenzija... Po mom misljenju barem.
O pa lepo, a za rucak na Ribarac, to ne moram da ti savetujem nadam se.Mane kouč said:Naravno, a pritom sa ja vrlo često u Vojvodini, konkretno sam sad u Ns na pripremama
Proka said:Ma ne mesamo, cini ti se. :lol:
Glock17 said:Molim vas nemojte vise o ''rekord'' okidacu, zadnji put kad smo o tome polemisali jedan je teatralno napustio forum.![]()
glale said:Sa mehaničkim nišanima,ovo je odlično.Imaš dobro oko...bravo
Glock17 said:glale said:Sa mehaničkim nišanima,ovo je odlično.Imaš dobro oko...bravo
..ma cini ti se, ova prva meta jeste da je na 30m ali je i dosta velika, a ovaj centar me iskreno us**ro.![]()
Dok je ova druga meta manja, ali je na 20m sto je za dianu dosta blizu.
skorpio said:Verujem ja da je bolje i lakse , jaka je to puska , cestitke na svim prinovama , mada osim Diane nisam siguran koje su jos puske u pitanju![]()