By Glock17

Molim vas nemojte vise o ''rekord'' okidacu, zadnji put kad smo o tome polemisali jedan je teatralno napustio forum. :D

Mane kouč said:
Čestitke kolegi, i mene zanima taj sistem okidanja, ako je kolega voljan da se to pogleda proba da uporedim, bio bih zahvalan

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Hvala bata Mane na cestitki, nadam se da ce biti vremena za uporedjivanje, sto bi mi vojvodjani rekli ''nije gredAaa''. ;)

Glock17 said:
Mane kouč said:
Čestitke kolegi, i mene zanima taj sistem okidanja, ako je kolega voljan da se to pogleda proba da uporedim, bio bih zahvalan

Hvala bata Mane na cestitki, nadam se da ce biti vremena za uporedjivanje, sto bi mi vojvodjani rekli ''nije gredAaa''. ;)
Naravno, a pritom sa ja vrlo često u Vojvodini, konkretno sam sad u Ns na pripremama

SMD said:
Imao sam i HW97 i FWB300/300S/Walther LGR, i iako je Record stvarno odlican okidac ovi dalje navedeni su sasvim druga dimenzija... Po mom misljenju barem.
Lepa kolekcija (bila). Inace, mislim da svi kolektivno mesate malo potpuno dve razlicite koncepcije okidaca, znam ja da postoje samo okidaci koji su skuplji od moje puske, ali to je stvarno neka druga dimenzija. Ovo su prvenstveno puske namenjene strelcima amaterima i kao takve i u tom rangu imaju okidace sasvim solidnog kvaliteta, da im pozavide cak i neke mnogo mnogo skuplje puske.

Mane kouč said:
;) Naravno, a pritom sa ja vrlo često u Vojvodini, konkretno sam sad u Ns na pripremama

O pa lepo, a za rucak na Ribarac, to ne moram da ti savetujem nadam se. ;)

Poznajem dobro kafane u Ns, ali danas kuvam pasulj na strelištu, bolja varijanta trenutno, a posle na oficirac na kupanje

Glock17 said:
Molim vas nemojte vise o ''rekord'' okidacu, zadnji put kad smo o tome polemisali jedan je teatralno napustio forum. :D

:D Ne sekiraj se,ja sam pitao zato sto stvarno neznam,i nije me sramota pitati.Ono sto je naj bolje na forumu je da uvek ima neko ko zna... :)
P.S.Pa to busenje cekamo.... :lol:

Ako smem da se umesam a slobodno me prekorite ako ne smem, rekao bih, kanda, malo, da je ovo neki splet srecnih okolnosti. Da ne kazem sudbina... Naveliko pricamo o Rekordu a vas dvojica ste takoreci u obliznju blizinu...
Mada, kako vidim da je prica krenula, postavljace se neki drugi rekordi... Oni kafanski.. 👍

Ovo je Diana, pucano s naslona sa mehanickim nisanima:

meta001.jpg

WP_20200828_001.jpg

glale said:
:D Sa mehaničkim nišanima,ovo je odlično.Imaš dobro oko...bravo

..ma cini ti se, ova prva meta jeste da je na 30m ali je i dosta velika, a ovaj centar me iskreno us**ro. ;)
Dok je ova druga meta manja, ali je na 20m sto je za dianu dosta blizu.

Glock17 said:
glale said:
:D Sa mehaničkim nišanima,ovo je odlično.Imaš dobro oko...bravo

..ma cini ti se, ova prva meta jeste da je na 30m ali je i dosta velika, a ovaj centar me iskreno us**ro. ;)
Dok je ova druga meta manja, ali je na 20m sto je za dianu dosta blizu.
:D Kao što rekoh,oko je presudno.Probao sam mehanički nišan na 25m,meni je to daleko,nosim naočare.Zato kažem da je ovo odlično :)

Verujem ja da je bolje i lakse , jaka je to puska , cestitke na svim prinovama , mada osim Diane nisam siguran koje su jos puske u pitanju 😃

skorpio said:
Verujem ja da je bolje i lakse , jaka je to puska , cestitke na svim prinovama , mada osim Diane nisam siguran koje su jos puske u pitanju 😃

Hvala puno kolega. Inace pored Diane su od juce udomljene jos i Weihrauch HW30 i HW35.

Users who are viewing this thread

Back