alexsasax said:Svaka cast Glock, jos 3 vrhunske puske u kolekciji
A i ove gruoe sa mehanickim su vrhunske.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa di ga je? Ne vidim.Glock17 said:Weihrauch HW35:
Proka said:Hoce Nemac nemacku municiju..
Odlicno spakovano. Bravo!
Pa di ga je? Ne vidim.Glock17 said:Weihrauch HW35:
Proka said:Nastaviće se.... :lol: :lol: :lol:
Ja se taman ponadao...
Au, evo ga. Izvinjavam se.
Prve dve su lepe a treca je kuku! Spakova je ko metar drva...
glale said:Proko,vidis kako smo uticali na kolegu?Probudili smo u njemu empatiju,da nas ne muci mnogo :lol:
Auuu mili al si isfircao ove mete![]()
Glock17 said:Proka said:Nastaviće se.... :lol: :lol: :lol:
Ja se taman ponadao...
Jos kad dodju neke JSB dijabole od pola grama u kalibru 4,52mm...![]()
Tako treba, samo prati gradivo...Glock17 said:Hvala kolega, gledo kako to ti i Proka radite pa reko da ne zaostajem.![]()
glale said:Glock17 said:Proka said:Nastaviće se.... :lol: :lol: :lol:
Ja se taman ponadao...
Jos kad dodju neke JSB dijabole od pola grama u kalibru 4,52mm...![]()
To mu dodje kao ona :"Lipsi magarce do zelene trave".Nemogu da verujem da tako dugo nema jsb-a u prodaji.Ja sam bednik na SportS dijabolama i ne vredi mi da gadjam dalje od 10-15 metara
![]()
Proka said:Tako treba, samo prati gradivo...Glock17 said:Hvala kolega, gledo kako to ti i Proka radite pa reko da ne zaostajem.![]()
![]()
Glock17 said:Molim vas nemojte vise o ''rekord'' okidacu, zadnji put kad smo o tome polemisali jedan je teatralno napustio forum.![]()
Glock17 said:Lepa kolekcija (bila). I, mislim da svi kolektivno mesate malo potpuno dve razlicite koncepcije okidaca, znam ja da postoje samo okidaci koji su skuplji od moje puske, ali to je stvarno neka druga dimenzija. Ovo su prvenstveno puske namenjene strelcima amaterima i kao takve i u tom rangu imaju okidace sasvim solidnog kvaliteta, da im pozavide cak i neke mnogo mnogo skuplje puske.
SMD said:Ovo si dobro rekao, ali evo htio sam da kazem posto sam imao obe u posjedu.
335 nikad nisam imao svoju ali jesam pucao iz raznih, ne mogu objektivno okidac sa 335 da uporedim sa Rekord okidacem, siguran sam da tu dobar dio nosi i snaga opruge a HW97 je bio 20J FAC dok su 335 sve redom bile 7.5J verzije.
Ne sekiram se ja za vas dvojicu, stari ste vi lisci.glale said:Proka said:Tako treba, samo prati gradivo...Glock17 said:Hvala kolega, gledo kako to ti i Proka radite pa reko da ne zaostajem.![]()
![]()
Kako se zaukaoo...Ko ce ga stici..
![]()