By Glock17

Svaka cast Glock, jos 3 vrhunske puske u kolekciji
A i ove gruoe sa mehanickim su vrhunske.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Weihrauch HW30s i HW35, 10m po pet komada, mehanicki nisani. Stav neki sacuvaj boze, nit je naslon nit je stojeci, vise neki turski sed sa laktom oslonjenim na koleno, a puska na podlakticu. :roll:
Zadnji nisani na obe puske potpuno u osi cevi, znaci prorez tacno na sredini, ne znam dal me uk**akilo ali obe puske su izuzetno izbalansirane. Ajmo redom:

Weihrauch HW30s:

Samo da naglasim, pucano onako kako su fabricki podesene, znaci izvadjene iz kutije pez podesavanja, a dijabole neke Gamo, totalna katastrofa, nisam imao kvalitetnije u toj gramazi od pola grama:

Ovde se vide cetiri rupe, mada je puacno sa 5 dijabola, to sam 100% siguran:
WP_20200828_019.jpg

WP_20200828_021.jpg

I onda se setih da imam negde RWS SuperPoint dijabole :cool: :
WP_20200828_039.jpg

Weihrauch HW35:

Za HW35-cu isto sve vazi kao i za ovu malu baby-spring. Sve u osi sa cevi, zadnji nisan sve, samo sto je ona na kontolnoj meti tukla nekih 5 santimetara iznad, sto ukazuje da je ipak jaca malo nego sto je deklarisana.

RWS je ovde na visini zadatka, mada se za pravo cudo Gamo dijeabole dobro pokazale:

WP_20200828_010.jpg

WP_20200828_008.jpg

I onda, duboka koncentracija, mazno jednu domacu sljivu (samo jednu),
ruka se umirila, disanje usporilo, a vid u potpunosti razbistrio, i evo:
WP_20200828_015.jpg

Nastaviće se.... :lol: :lol: :lol:
Ja se taman ponadao...
Au, evo ga. Izvinjavam se.
Prve dve su lepe a treca je kuku! Spakova je ko metar drva...

:D Proko,vidis kako smo uticali na kolegu?Probudili smo u njemu empatiju,da nas ne muci mnogo :lol:
Auuu mili al si isfircao ove mete :eek:

Proka said:
Ja se taman ponadao...

Jos kad dodju neke JSB dijabole od pola grama u kalibru 4,52mm... ;)

glale said:
:D Proko,vidis kako smo uticali na kolegu?Probudili smo u njemu empatiju,da nas ne muci mnogo :lol:
Auuu mili al si isfircao ove mete :eek:

Hvala kolega, gledo kako to ti i Proka radite pa reko da ne zaostajem. :D

Glock17 said:
Proka said:
Ja se taman ponadao...

:) To mu dodje kao ona :"Lipsi magarce do zelene trave".Nemogu da verujem da tako dugo nema jsb-a u prodaji.Ja sam bednik na SportS dijabolama i ne vredi mi da gadjam dalje od 10-15 metara :(

glale said:
Glock17 said:
Proka said:
Ja se taman ponadao...

:) To mu dodje kao ona :"Lipsi magarce do zelene trave".Nemogu da verujem da tako dugo nema jsb-a u prodaji.Ja sam bednik na SportS dijabolama i ne vredi mi da gadjam dalje od 10-15 metara :(

Mada, ove Gamo su tupe, viodis kako tupe lepo stepaju metu, mislim da ce im bolje leci neke tupe ali kvalitetnije,
tipa RWS Basic mislim da se tako zovu.

Glock17 said:
Molim vas nemojte vise o ''rekord'' okidacu, zadnji put kad smo o tome polemisali jedan je teatralno napustio forum. :D

:roll:

Glock17 said:
Lepa kolekcija (bila). I, mislim da svi kolektivno mesate malo potpuno dve razlicite koncepcije okidaca, znam ja da postoje samo okidaci koji su skuplji od moje puske, ali to je stvarno neka druga dimenzija. Ovo su prvenstveno puske namenjene strelcima amaterima i kao takve i u tom rangu imaju okidace sasvim solidnog kvaliteta, da im pozavide cak i neke mnogo mnogo skuplje puske.

Ovo si dobro rekao, ali evo htio sam da kazem posto sam imao obe u posjedu.
335 nikad nisam imao svoju ali jesam pucao iz raznih, ne mogu objektivno okidac sa 335 da uporedim sa Rekord okidacem, siguran sam da tu dobar dio nosi i snaga opruge a HW97 je bio 20J FAC dok su 335 sve redom bile 7.5J verzije.

SMD said:
Ovo si dobro rekao, ali evo htio sam da kazem posto sam imao obe u posjedu.
335 nikad nisam imao svoju ali jesam pucao iz raznih, ne mogu objektivno okidac sa 335 da uporedim sa Rekord okidacem, siguran sam da tu dobar dio nosi i snaga opruge a HW97 je bio 20J FAC dok su 335 sve redom bile 7.5J verzije.

Kad sam preuzimao ove moje dve u radnji je bio lik koji je pazario HW97 u "sintetici", iako sam ja prvenstveno ljubitelj "drveta", puska opasno izgleda moram da priznam, bas mocno i kvalitetno deluje i dosta jeftinija od Wood verzije.

Users who are viewing this thread

Back