By Glock17

Ne bih da budem dosadan, ali pogledajte kako grupise ova mala Baby-spring HW30s.
I to samo izvadjena is kutije, bez predhodnog podesavanja, zadnji nisan u idealnoj osi ca cevi, namerno necu da dovedem grupu u centar, a potreban je samo jedan do dva klika.
Stvarno me odusevljava. :p :)

WP_20200829_005.jpg

Glock17 said:
Ne bih da budem dosadan, ali pogledajte kako grupise ova mala Baby-spring HW30s.
I to samo izvadjena is kutije, bez predhodnog podesavanja, zadnji nisan u idealnoj osi ca cevi, namerno necu da dovedem grupu u centar, a potreban je samo jedan do dva klika.
Stvarno me odusevljava. :p :)

WP_20200829_005.jpg

:D Mene ti odusevljavas.Daj jbt,okreni tih jedan ili dva klika :lol:

kircan said:
UFFFFFFFF. Bravo. puska je vrhunska ocigledno, ali ima tu dosta i do strelca

Hvala kolega. Ne mogu kolega da ti opisem koje je zadovoljstvo pucati ovom malenom HW30s, pravo uzivanje, lagana puska (2,5kg) sa mekanim okidanjem, a trzaja skoro da i nema, jedino me dijabole zezaju, moram pod hitno da nabavim neke kvalitetne sa tupim vrhom, ove Gamo nisu dobre.

glale said:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: KLIK-KLIK i opaaa.Bravo

Mogu da konstatujem da je ova baby-spring HW30s upucana na 10m, a od sutra cu malo da se poigram i sa ovom drugom lepoticom HW35.

Meni geco dijabole match po ceni od 550din idu savrseno iz cz, najbolje od svih budzet varijanti. mislim da ih ima u ns

Baby spring HW30s podesena za Gamo dijabole, za RWS vrlo malo drugacija prica.
Inace RWS su spicaste, dok tupe Gamo mnogo lepse buse papir:

WP_20200830_006.jpg

:D Lelee,sta radis..Oma cu morati u dvoriste da treniram...Salim se,drago mi je da si napokon krenuo da pucas a ne samo da kupujes.. :lol:

Joj jo jo, sta mu Glock pravi. Sitno kaludjerski... ;)

glale said:
:D Lelee,sta radis..Oma cu morati u dvoriste da treniram...Salim se,drago mi je da si napokon krenuo da pucas a ne samo da kupujes.. :lol:
Ma nije hteo covek da se maje dok ne prikupi sve sto mu treba. Bez alata nema ni zanata.

glale said:

Ova mala HW30s je zlo od puske, toplo preporucujem svima.

Zbog svoje male tezine i malih dimenzija idealna za decu i njihove prve korake u streljastvu.

Proka said:
Joj jo jo, sta mu Glock pravi. Sitno kaludjerski... ;)

glale said:
Ma nije hteo covek da se maje dok ne prikupi sve sto mu treba. Bez alata nema ni zanata.

:D Kako je krenuo,jos malo ce ko Klint Istvud pucati smajlija u metu.. :lol:

Users who are viewing this thread

Back