Glock17
New member
glale said:Bravo...A cvetići za minjđuše i ikebanu(Prokina ideja)
![]()
Proka je pun ideja priznajem, samo ni ti kolega nisi daleko, oni tvoji krstići na kutijama od pizze stvarno originalno i efikasno rešenje.
glale said:Bravo...A cvetići za minjđuše i ikebanu(Prokina ideja)
![]()
Vincester said:Svaka cast kolega glok, za divljenje je pogledati sve tvoje rezultate
Glock17 said:KIŠA!!! @#$%& :x
Proka said:E pa drugari, ne znam sta da vam kazem. Nisam ziv za vas slucaj sto se vremenskih prilika tice...
Jedini vam je lek da ustanete... Onda moze i na 6, 7, 8 metara, ako nema 10m zatvorenog prostora.![]()
Proka said:E pa drugari, ne znam sta da vam kazem. Nisam ziv za vas slucaj sto se vremenskih prilika tice...
Jedini vam je lek da ustanete... Onda moze i na 6, 7, 8 metara, ako nema 10m zatvorenog prostora.![]()
Proka said:Ti izgleda ne umeš da praviš šire grupe.
Evo prilike za zanimaciju kad je loše vreme. Imaš odličnu pušku za stav, nadji negde par metara zatvorenog prostora i udri.![]()
Proka said:Ju ju ju. Vidi ti njega, uspravio si se! I to lepo Boga mi.
Ubaci Meisterkugeln u HW30 za 10m. Lepse izgleda na meti. Ovako ne znamo jesu li ovo rupe od dijabola ili si hemijskom olovkom busio.![]()
Bravo!
Dusambej said:Odlično brzo usvajaš znanje.
kircan said:Stogod kolega, bas bih voleo da probam tog walthera.
glale said:Kolega,ove mete na 25m su super ali si me oduševio sa onom na 10m iz stava...
![]()
Vincester said:E kolega moram ti priznati da me walther odusevljava, tj. grupama a posebno izgledom
Svaka cas na rezultatima i odrzavanju oruzja.
Sve najbolje