By Glock17

glale said:
:D Bravo...A cvetići za minjđuše i ikebanu(Prokina ideja) :)

Proka je pun ideja priznajem, samo ni ti kolega nisi daleko, oni tvoji krstići na kutijama od pizze stvarno originalno i efikasno rešenje. :D

E pa drugari, ne znam sta da vam kazem. Nisam ziv za vas slucaj sto se vremenskih prilika tice...
Jedini vam je lek da ustanete... Onda moze i na 6, 7, 8 metara, ako nema 10m zatvorenog prostora. ;)

Proka said:
E pa drugari, ne znam sta da vam kazem. Nisam ziv za vas slucaj sto se vremenskih prilika tice...
Jedini vam je lek da ustanete... Onda moze i na 6, 7, 8 metara, ako nema 10m zatvorenog prostora. ;)

:lol: :lol: :lol:
Mamicu joj,....gledam kroz prozor,ne prestaje,ko da ce padati do Nove Godine :(

Proka said:

Pravo zboriš Proko. ;)

Lepota poroka...😍
CZ-631-Lux_1.jpg

Grupa sa JSB dijabolama 7mm:
20201016_230942.jpg

Grupa sa RWS dijabolama 12mm:
20201016_231147.jpg

Ti izgleda ne umeš da praviš šire grupe.
Evo prilike za zanimaciju kad je loše vreme. Imaš odličnu pušku za stav, nadji negde par metara zatvorenog prostora i udri. ;)

Proka said:
Ti izgleda ne umeš da praviš šire grupe.
Evo prilike za zanimaciju kad je loše vreme. Imaš odličnu pušku za stav, nadji negde par metara zatvorenog prostora i udri. ;)

Računaj da je to već rešeno... :cool: :D

Danas se malo pucalo.
Želeći da s Walther-om na 25m proguram 5 dijabola kroz istu rupu, u toj želji sam i sagoreo.
Doduše, malena hw30s mi po ko zna koji put popravila raspoloženje i vratila osmeh na lice... :D

20201022_155954.jpg

20201022_161442.jpg

20201022_161427.jpg

20201022_225019.jpg

20201022_225129.jpg

Ju ju ju. Vidi ti njega, uspravio si se! I to lepo Boga mi.
Ubaci Meisterkugeln u HW30 za 10m. Lepse izgleda na meti. Ovako ne znamo jesu li ovo rupe od dijabola ili si hemijskom olovkom busio. ;)
Bravo!

E kolega moram ti priznati da me walther odusevljava, tj. grupama a posebno izgledom
Svaka cas na rezultatima i odrzavanju oruzja.
Sve najbolje

Proka said:
Ju ju ju. Vidi ti njega, uspravio si se! I to lepo Boga mi.
Ubaci Meisterkugeln u HW30 za 10m. Lepse izgleda na meti. Ovako ne znamo jesu li ovo rupe od dijabola ili si hemijskom olovkom busio. ;)
Bravo!

..ma od hemiske olovke offkors. :D :lol:

glale said:
:) Kolega,ove mete na 25m su super ali si me oduševio sa onom na 10m iz stava... :)

Hvala kolega. Inace, iz stava veoma zanimljivo gadjati, a sto se tice grupa na 25m nisam bas zadovoljan, mogu reci samo da je ogromna razlika izmedju 20 i 25m. :p

Vincester said:
E kolega moram ti priznati da me walther odusevljava, tj. grupama a posebno izgledom
Svaka cas na rezultatima i odrzavanju oruzja.
Sve najbolje

Hvala kolega na lepim recima, pozdrav i svako dobro. ;)

Users who are viewing this thread

Back