By Glock17

Posle danasnjeg gadjanja mogu reci samo da je puska Weihrauch HW35 jedan pravi dragulj medju springericama:

20201023_172958.jpg

25m sa mehanickim nisanima grupa 17mm.
Metu sam postavio vecu samo iz razloga sto se na toj daljini na standardnim metama preko mehanickih nisana uopste ne vidi crni krug:

20201023_210235.jpg

20201023_172741.jpg

Najzad probana nova optika, malo me namucila montaza, hvala kolegi Voji sto mi je dao ideju kako da resim "problem". ;)

VTX_0001.jpg

Upucana na 25m, malo je vetar zadavao muke, duvao u svim pravcima, ali od prilike to je to:

VTX_0002.jpg

Dobar, Jos kad s euigras sa novom optikom, namestis oko svaki put isto bice jos bolje...

@Glock17
Sve je fenomenalno, preko pusaka, grupa pa do shtimunga za gadjanje na otorenom, svaka cast!
:) :) :)

Vidak said:
@Glock17
Sve je fenomenalno, preko pusaka, grupa pa do shtimunga za gadjanje na otorenom, svaka cast!
:) :) :)

Hvala kolega, trudim se i stvarno uzivam posebno u gadjanju na otvorenom. Pozdrav. ;)

Glock17 said:
Najzad probana nova optika, malo me namucila montaza, hvala kolegi Voji sto mi je dao ideju kako da resim "problem". ;)

VTX_0001.jpg

Upucana na 25m, malo je vetar zadavao muke, duvao u svim pravcima, ali od prilike to je to:

VTX_0002.jpg
Odlično je za na prvu. Malečka je ova crna tačka na 25m.
Setup je za svaku pohvalu, gospodski. A ova mušema upotpunjava sve. ;)

Proka said:
Odlično je za na prvu. Malečka je ova crna tačka na 25m.
Setup je za svaku pohvalu, gospodski. A ova mušema upotpunjava sve. ;)

Muśema M93 :D
A crna tacka boga mi i jeste mala, samo 5mm, ova veca oko nje 10mm, a ja nikako da potrefim... :roll:

Mislim da kolega Glok treba odmah da krene u nabavku starog monster dok ga jos ima u radnjama.
A jedino me plasi da i ostali jsb modeli ne dozive ovakvu promenu

Glock17 said:
glale said:
:eek: Ovu poslednju si "ubio".Bolji ti je običan monster,definitivno

Jeste...samo sto imam jos par kutija i ondaK finito... :x :cry:

Ne znam,ali mi je tu nesto van pameti,ne normalno.Mozda je neka greska,prosto mi je nemoguce da dijabo;e tako renomiranog proizvodjaca ne sedaju u cev.

Users who are viewing this thread

Back