By Glock17

Aman ljudi, razbušite cev za dužinu dijabole i rešena stvar. Ima i rajberi u H7 toleranciji. :D Da bude glatko...

glale said:
Ne znam,ali mi je tu nesto van pameti,ne normalno.Mozda je neka greska,prosto mi je nemoguce da dijabo;e tako renomiranog proizvodjaca ne sedaju u cev.

Veruj mi da je tako i sam sam se čudio, zato sam i pokrenuo posebnu temu jer mi monster dijabole baš mnogo znače. Moguće da me dopao neki škart, u puške ne sumnjam probano i na Waltheru i na obe Weihrauch i potpuno isti problem.

Proka said:
Aman ljudi, razbušite cev za dužinu dijabole i rešena stvar. Ima i rajberi u H7 toleranciji. :D Da bude glatko...

Hahaha...da znaš da sam prvo proverio natpis na kutiji da nije slučajno 5,5 kalibar. :lol:

Pa nema drugo objasnjenje. Ili, da nije mozda presa br. 4? :shock:
Salu na stranu, jesi li merio precnik suknjice na starom i ovom Monsteru.

Glock17 said:
glale said:
Ne znam,ali mi je tu nesto van pameti,ne normalno.Mozda je neka greska,prosto mi je nemoguce da dijabo;e tako renomiranog proizvodjaca ne sedaju u cev.

Veruj mi da je tako i sam sam se čudio, zato sam i pokrenuo posebnu temu jer mi monster dijabole baš mnogo znače. Moguće da me dopao neki škart, u puške ne sumnjam probano i na Waltheru i na obe Weihrauch i potpuno isti problem.

Znam da si probao u razlicitim puskama,zato i kazem da je ne normalno i van pameti

Proka said:
Pa nema drugo objasnjenje. Ili, da nije mozda presa br. 4? :shock:
Salu na stranu, jesi li merio precnik suknjice na starom i ovom Monsteru.

Nisam. :roll: Merim samo mini suknjice... :cool:

Bravo, bravo! Što bi rekao jedan moj drug "respektabilna" kolekcija. :) Da nisam u PCP svetu, svakako bih poželeo ovakav skup na smotri. :D

A jesi ih postrojio, pa i "pocasni pozdrav". Sve po protokolu. Ne zna se na sta vise lici, na smotru ili na izbor za mis.

BadmintonBoy said:
Свака част за смотру.

Vladapk said:
Svaka cast na kolekciji

MilošDamljanović said:
Ne zna se koja je lepša i bolja od koje. Svaka čast. Prelepa i kvalitetna kolekcija.

alexsasax said:
Prelepa i sto je bitnije, veoma kvalitetna kolekcija kolega, svaka cast.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Knife said:
Zavidna kolekcija, svaka čast

kircan said:

Hvala kolege na lepim rečima, idemo dalje... ;)

Joca said:
Bravo, bravo! Što bi rekao jedan moj drug "respektabilna" kolekcija. :) Da nisam u PCP svetu, svakako bih poželeo ovakav skup na smotri. :D

Hvala bata Joco, zaista su mi dobre i za sad' dobro me služe. ;)

Proka said:
A jesi ih postrojio, pa i "pocasni pozdrav". Sve po protokolu. Ne zna se na sta vise lici, na smotru ili na izbor za mis.

:lol: :D Hvala velika bata Proko na lepim rečima.
A i ti bi mogo malo da pucaš i da okačiš koju fotku, da gledamo one sjajne rezultate, nešto te nema u zadnje vreme, ni tebe ni bata Glaleta. ;)

Slabo se postize u poslednje vreme, pritisko neki posao silni. A i FWB nije trenutno u mom posedu, vracena je Manetu na neku sitnu doradu. Trenutno pucam samo jednom ili dva puta nedeljno u streljani, cisto koliko da mi nivo olova u krvi ne padne ispod dozvoljenih vrednosti... :D Jos nisam stigao ni onu biatlon metu da isprobam... :(

Proka said:
Slabo se postize u poslednje vreme, pritisko neki posao silni. A i FWB nije trenutno u mom posedu, vracena je Manetu na neku sitnu doradu. Trenutno pucam samo jednom ili dva puta nedeljno u streljani, cisto koliko da mi nivo olova u krvi ne padne ispod dozvoljenih vrednosti... :D Jos nisam stigao ni onu biatlon metu da isprobam... :(

Neka, nek' samo ima posla fb, a i pucanje dva puta nedeljno nije uopšte loše naprotiv, još i kad neko kao ti na primer ima i svog sopstvenog servisera, e onda je sve mnogo lakše. :D

Users who are viewing this thread

Back