By Glock17

kircan said:
i jos je stavio masivan hamster :)
ma verujem da bi vi kolege mogli bez problema d apogadjate cepove.
pitanje je koliko cesto
ja licno ne volim d agadjam mete koje ne mogu d apogodim skoro svaki put, bar 50% da imam pogodaka
zato sam i prestao d agadjam sibice, previse promasaja

Kad sam raspoložen za gađanje i kad su vremenski uslovi povoljni bude tu i više od 50% pogodaka.

to je to. ja sam sebi nastancio gomilu cepova od piva spljostenih i zalepljenih na stapice od raznjica. kao satro mete za ft. samo nikako da odem negde u prirodu da ih raspem i onda gadjam i da vidim kako to ide.

kircan said:
to je to. ja sam sebi nastancio gomilu cepova od piva spljostenih i zalepljenih na stapice od raznjica. kao satro mete za ft. samo nikako da odem negde u prirodu da ih raspem i onda gadjam i da vidim kako to ide.

Kako može da ide sa onakvom kolekcijom, a "AirArms-tx200mklll" bombonica, sve čepove na 50m k'o od šale... :)

Jutros zbog košave baš hladno. Em hladi do koske, em nosi dijabole, pa sam zbog toga bio prinuđen da koristim teške dijabole:
20201205_112643.jpg

Puška dobro znana:
ww6.jpg
ww5.jpg

Jeste da su preteške i da imaju popriličan pad, ali za vetar su kao stvorene:
jsb_exact_beast_diabolo_air_gun_pellets_1.jpg

Pa kad je Walther izduva sa 24J, nema veze koji je oblik glave. :D I naopako da stavis dijabolu u cev isto ce da leti. A strelca je vec suvisno komentarisati.

Proka said:
Pa kad je Walther izduva sa 24J, nema veze koji je oblik glave. :D I naopako da stavis dijabolu u cev isto ce da leti. A strelca je vec suvisno komentarisati.

hahaha... :D

24J na papiru, a u praksi tu negde oko 20J. :)

Glock17 said:
Proka said:

hahaha... :D

24J na papiru, a u praksi tu negde oko 20J. :)
Nije šija nego vrat. :D
Sto kaze bata@glale, mlogo je to dzulova.

Proka said:
Nije šija nego vrat. :D
Sto kaze bata@glale, mlogo je to dzulova.

I pored tol'kih "džulova" verujte da je sa njom izuzetno prijatno gađati, skoro isto tako prefinjeno ko sa hw35-ticom od 7,5J.
Ma šta verujte mi, valjda će biti prilike i za neko druženje, pa ćete probati poštovane moje kolege. ;)

Za razliku od pucanja za "dvorišnu ligu" gde sam pucao sa hw35-com u zatvorenom prostoru na 13m, ovo jutros sam otpucao brzinski sa malenom baby-spring hw30s i to na otvorenom i to u fullu 15m sa mehaničkim nišanima. Mogu samo reći da sam prezadovoljan rezultatom. Možda na oko ne deluje kao savršeno, ali ko shvata razliku između pucanja na otvorenom i pucanja u zatvorenim uslovima, shvatiće i zašto sam prezadovoljan... ;)

20201226_114751.jpg
hw30 0001.jpg
hw30 0002.jpg

;) Bata Glock,kolko vidim,samo pet "izleta" si imao.To napravi i mali dašak vetra,još sa mehaničkim nišanima...
Dobar si,nema šta...

Odlično je to za mehaniku, i ja pucam na otvorenom (pcp i optika) i danas sam bukvalno morao paziti na vjetar i pratiti i opet ponekad ode iz desetke... 4.5 je relativno male snage i svakako da je osjetljiv na svaki vid vjetra...

Odlicno pucanje kolega i dobro si naveo primer , pucanje unutra i pucanje napolju , nemerljiva je razlika

Users who are viewing this thread

Back