By Glock17

Glock17 said:
Za razliku od pucanja za "dvorišnu ligu" gde sam pucao sa hw35-com u zatvorenom prostoru na 13m, ovo jutros sam otpucao brzinski sa malenom baby-spring hw30s i to na otvorenom i to u fullu 15m sa mehaničkim nišanima. Mogu samo reći da sam prezadovoljan rezultatom. Možda na oko ne deluje kao savršeno, ali ko shvata razliku između pucanja na otvorenom i pucanja u zatvorenim uslovima, shvatiće i zašto sam prezadovoljan... ;)

View attachment 2
View attachment 1
Svaka cast kolega, samo udri i jos fotkaj i belezi da se divimo i vama i HW-ici

Weihrauch HW97KT
Weihrauch HW50S
Weihrauch HW45
Cometa Fenix 400
Telly Madjarica
Daisy Model 25
Cometa Indian Black
Umarex Beretta 92FS

Vidak said:
Kapa dole kolega glock, svaka cast i za onu grupu na vetru i za ovo "mehanicko" gadjanje. :)

Hvala kolega, sa dobrim cevima i dobrom municijom to je lako dostižno... :)

SteffAirguns said:
Glock17 said:
Za razliku od pucanja za "dvorišnu ligu" gde sam pucao sa hw35-com u zatvorenom prostoru na 13m, ovo jutros sam otpucao brzinski sa malenom baby-spring hw30s i to na otvorenom i to u fullu 15m sa mehaničkim nišanima. Mogu samo reći da sam prezadovoljan rezultatom. Možda na oko ne deluje kao savršeno, ali ko shvata razliku između pucanja na otvorenom i pucanja u zatvorenim uslovima, shvatiće i zašto sam prezadovoljan... ;)

20201226_114751.jpg
hw30 0001.jpg
hw30 0002.jpg
Svaka cast kolega, samo udri i jos fotkaj i belezi da se divimo i vama i HW-ici

oću naravno, mada je sve manje vremena ali trudim se... Vama hvala na lepim rečima, pozdrav i svako dobro. :)

Mislim da kolega Glock provodadziše za Peloponez. Dza Weihrauch, dza Vortex, dza...
:shock: stani bre, a Fx!
Stvarno federuše za poštovanje i uživanje!

goxy said:
Mislim da kolega Glock provodadziše za Peloponez. Dza Weihrauch, dza Vortex, dza...
:shock: stani bre, a Fx!
Stvarno federuše za poštovanje i uživanje!

:D :D :D Hahahaaa...ma ne provodadžišem, mada bih zaista voleo jedan FX Impact u 6,35mm kalibru, samo mi to za sada nešto mnogo skupo... :?

Kolege springerice ko voli taj voli zauvek , a kolega Glock kao i ja je izuzetan primer zaludjenika za istim LGV i HW-35 su stvarno Kako se malom svidja HW-30ica?

SteffAirguns said:
Kolege springerice ko voli taj voli zauvek , a kolega Glock kao i ja je izuzetan primer zaludjenika za istim LGV i HW-35 su stvarno Kako se malom svidja HW-30ica?
Hvala na pitanju, klinja je prosto oduševljen s hw30s. Mala, lagana i izuzetno precizna puškica, za decu dušu dala. Mada, iskren da budem i nama starijima je zabavna, kad hoću da se zezam i plinkam po dvorištu, prvo što dohvatim je hw30, bukvalno možeš jednom rukom sa njom pucati koliko je lagana, a precizna ko velika. ;)

Users who are viewing this thread

Back