Eh, standardna tema za diskusiju kako cistiti vazdusnu pusku. Opisacu kako ja to radim, ja mislim da ja ok i zadovoljava. Posle svakog pucanja prebrisem pusku pamucnom krpom, na istu nanesem malo brunoxa ili balistola i opet jos jednom. To cinim zbog znojavih ruku i mozda kondenzacije ako je napolju malo hladno itn. Sto se cevi tice, ne cistimje posle svakog pucanja, u proseku kada primetim da mi se grupe sire ili gubi na preciznost. Do sada je ispucala nakih 4000 dijabola, cistio zam je samo 3 puta. I to Uzmem pamucnu krpicu, odsecem komad kao ono u vojsci kada smo cistili AK. Umesto uzeta koristim ribarski najlon konac, ono sto nadzem po fijokama obicno ga ima, proturim konac od kraja cevi prema otvoru gde umetamo dijabolu postavim krpicu, malo brunoxa, balistola na krpicu i povucem sa druge strane. Tako par puta dok ne izadje cista krpica onda jos par krpica suvih i gotovo. Isto radim i sa pistoljem. Ne volim one pribore za ciscenje posto smatram da postoji veca mogucnost da se cev osteti. Ovako sa krpicom i ribarskim koncem mi je ok, nema sto ostetiti cev....