Knife said:
Neću da kritikujem, niti imam pravo na to, ničije ponašanje ali mislim da ukoliko neko dođe i vidi masu neozbiljnih komentara koji su više potcenjivanje nego ocenjivanje. Otići će a neće se edukovati jer mu se može učiniti neozbiljno. Kada sam došao na ovaj forum došao sam kao zaljubljenik i naišao na masu dobrih komentara (pišem ovo baš kao neko ko je skorašnji) i mnogo toga korisnog pročitao i usmerio svoje interesovanje ka određenim puškama itd... Da sam tada naišao na onakve komentare kao što su se nedavno pojavljivali (mislim više iz neopreznosti nego strogo namerno) ne bih se zadržao ni na listanju. Zaista smatram da ovde može da se mnogo toga nauči i pročita korisnog, i da je ovaj forum dobra baza za one koji hoće da nađu korisne informacije. Zato svi trebamo biti malo obazriviji u komunikaciji da novi članovi ne bi odlazili i pisali posle o forumu svašta po raznim grupama, već da bi ostajali i naučili nešto.
Ne bi da kritikuješ a kritikuješ!
A ako je ovo upućeno meni, a vidim da jeste, slobodno neka moderatori obrišu u celosti moj profil, ali sa sve fotografijama i svim postovima.
Šalio se jesam, ali nisam bio jedini, mnogi su jedva dočekali da se sprdaju, da ih ne imenujem...
I bilo je i duhovito i zabavno, ali dobro nećemo više, bar neću ja...
Drugo, ja kad sam došao na ovaj forum pročitao sam mnoštvo korisnih stvari, ali ruku na srce bilo je dosta i mitova i zabluda, da ne kažem "gluposti", pa i pored svega ostao sam jer sam sposoban da filtriram informacije, što zbog filtracije što zbog jednog velikog kruga po meni zaista kvalitetnih članova.
E sad, dal' neko nema takta ili nema duha, u to neću da ulazim, ne interesuje me! Samo, molim vas, nemojte od obične zajebancije da pravite "visokoumne" psihoanalize, teorije zavera ili bilo šta slično, a posebno nije potrebno pravljenje nekog "visokomoralnog" čopora, šlihtanje, etiketiranje i traženje krivca. Bila zajebancija, prošla zajebancija, svi smo ljudi, neverujem u bezgrešnost itd..itd..itd...