CZ 200T

Opa druze sekretaru. Stvarno treba cesce da kacis mete, nemo da si stidan, podeli ovo umece sa drugovima.
Sto se meraca tice, mogu samo da kazem "oces zolju, sine, da ga dokusuris?". :lol:

Bogami sam bio iznenadjen kad sam video da radi.
Kod ovog boodvanja 10x je kad unistis taj mali krizuc u sredini a 10 je kad ga samo zakacis

Danas sam "malo gadjao" i osećao sam se odvažno i postavio metu na 23m, to je maksimum koji trenutno imam, i uprkos laganaom lahoru rezultati su bili dobri.
Potvrdilo se ono što sam već par puta uspeo a to je da
1. JSB express je kralj 4.5mm
2. JSB exact može da mu parira u dobroj seriji
3. GECO je kralj jeftinih dijabola i na tim daljinama
4. Umarex vredi samo za 10m

Serije su uglavnom bile po 10 komada, verujem kako kaže skorpio da to eliminiše mogući user tj da napraviš neviđenu grupu sa 5 komada a 6 ode u ....... i da je samim tim realnija slika stvari.

Ma to se on teši, vuče ga na drugu stranu pa se samoubeđuje da mu je ovo dovoljno 😉

sas ti kao profesionalac ne bi smeo da pricas o mentalnim poremecajima kolega javno :). Mada moram da priznam da me vuce neka daljina (volim da upotrebim klise pa to ti je), u poslednje vreme sam ispucap par hiljada dijabola na 10, 15 i 20m i sad je vec sve postalo rutina.

Da odgovorim kolegi laletu koji me je izazvao na wrabf metu. Probao sam danas, uslovi nisu bili bas najbolji posto od jutros duva vetar ali tim bolje. Bar imam izgovor za promasaje. Pucano je na 22m posto toliko imam na raspolaganju a zena mi ne da srusim spavacu sobu da bih prosirio streliste.
Rezultati nisu bas neki, mislim da mogu bolje, ali to je u ovom trenutku najbolje sto sam izvukao. Vezbacu malo ovih dana pa cu se javiti sa nekom boljom metom...

Attachments

• meta 22m.jpg
    meta 22m.jpg
    156.6 KB · Views: 1,102
Kako to strašno izgleda(kao kod mene)kad gledam kroz optiku ko da sam sve ispromašivao...A kad realno pogledaš,svi pogodci su u 10-15mm i mnogo mi je lakše kad priđem i pogledam metu.Nama na 7,5j definitivno smeta sve ali nikad nam dijabola ne izleti iz okvira,pa i to nešto znači ...Sviđa mi se vaša meta kolega sekretaru

kircan said:
Da odgovorim kolegi laletu koji me je izazvao na wrabf metu. Probao sam danas, uslovi nisu bili bas najbolji posto od jutros duva vetar ali tim bolje. Bar imam izgovor za promasaje. Pucano je na 22m posto toliko imam na raspolaganju a zena mi ne da srusim spavacu sobu da bih prosirio streliste.
Rezultati nisu bas neki, mislim da mogu bolje, ali to je u ovom trenutku najbolje sto sam izvukao. Vezbacu malo ovih dana pa cu se javiti sa nekom boljom metom...

Kolega ne budi skroman, nije lako ovaj tip meta sastaviti u efektan niz, po meni ovo je odlicno. :)

kircan said:
Problem je što znam da mogu bolje pa se onda jedim..

Kolea, nemojte se samo ojesti od silnoga jeda...šalu na stranu ovo je po meni sve jako dobro jer ipak smo mi realno amateri koji nemamo uslova za neke vrhunske rezultate primerenije sportistima.

Zato, kada vidim ovakve pogotke, mislim da je to sve super, jer vrhunski rezultati, ponovljivost zavise u mnogome i od oružija, i od municije, od uslova u kojima se gađa, ali i od samog strelca i njegovor ne/raspoloženja tog dana.

U svakom slučaju sve čestitke.

Hvala na podrsci. Ne jedim se preterano, nista sto 2 piva ne mogu izleciti. Ali jed dolazi samo kad znam da mogu bolje ...
kako bilo, to je onaj prijatan jed koji nastaje kao posledica lepo utrosenog vremena

Videli smo da mozes i bolje, ali ajd sad, progledacemo ti kro prste :) :) :)
A sto se tice zene i rusenja spavace sobe, to te razumem, nikada nisu imale vizije kao mi :)

Salu na stranu, meni je ona meta na mestu, da ih spojis u jednu grupu, bila bi oko 10mm ili manja.

Ma ok je to. grupe mi idu od ruke ali ove pojednicacne em su zahtevnije za nisanjenje em neki vetar u poslednjih par dana

Users who are viewing this thread

Back