CZ 200T

Hvala drugovi, danas svesno srljam u katastrofu, probacu sa jsb exact po vetru. Valjda nece otici po nekoliko u istu metu :)

Jos jedan pokusaj na metu, krenulo je dobro ali se onda vetar sabrao pa me je poremetio malo. ubrzao sam video na 4x, bar mislim, da ne pomislite da sam dejvi kroket.
https://youtu.be/a3-gnHZwOF4
227 bodova ako sam dobro bodovao, samo pet puta 10x
ima vremena , mlad sam, naucicu
ako i ne naucim, opet dobro

Sekretaru, da ti pomognem sa mojim snimačima ;)

Attachments

• IMG_20200710_154141.jpg
    IMG_20200710_154141.jpg
    165.8 KB · Views: 1,833
Ja bi reko kircane da si ti prosto zaboravio strima 0.25 i da si svu svoju pasiju pretvorio u ceskih 7,5 jula😀 Ispravi me ako gresim....

ma da, ovo je jos gore, stream sam voleo ali ovo mi je stras'
mislim prvenstveno volim da gadjam, cz, streamline , minobacac 82mm, nebitno
ali sa cz mi je to lako dostupno

@kircan:

Odlično kolega, pravo mi je zadovoljstvo pratiti kako napreduješ, gađanje i klipovi odlični, samo napred i svako dobro želim. ;)

Juče na radost cele familije, komšija, prijatelja i sugrađana Zuzana je dobila sestru. Ime joj je Klara.
Klara, pošto je snažnija od Zuzane, je dobila optiku a Zuzana se vratila svojoj prvoj ljubavi diopterima. Takođe je regulisan cilindar sada kod klare a neregulisan kod Zuzane.
Prva slika su Klara & Zuzana
Druga slika je samo Klara.
U pozadini se vidi i novi oslonac za puške, koji je došao iz Italije.
Što se kaže - kotile se, množile se

check duplicate online

Pošto sam sa još nekoliko kolega odlično upoznat sa tvojim diskutabilnim sklonostima i opsesijama glede streljačkog opštenja sa češkim bliznakinjama, ne bih ovom prilikom ništa dodao. Ta, 21. vek je, sve dok ne kreneš da paradiraš sa njih dve po gradu, utegnut u kožne tange sa roze peruškom, samo ih ti cepaj! :lol: Čestitam!

kircan said:
Juče na radost cele familije, komšija, prijatelja i sugrađana Zuzana je dobila sestru. Ime joj je Klara.
Klara, pošto je snažnija od Zuzane, je dobila optiku a Zuzana se vratila svojoj prvoj ljubavi diopterima. Takođe je regulisan cilindar sada kod klare a neregulisan kod Zuzane.
Prva slika su Klara & Zuzana
Druga slika je samo Klara.
U pozadini se vidi i novi oslonac za puške, koji je došao iz Italije.
Što se kaže - kotile se, množile se

check duplicate online

Bravo legendo, svaka čast da te dobro sluša i sluzi bar upola ko Zuzana. :p Iskreno, ja kad vidim da neko nesto novo nabavi, radujem se i ja ko malo dete, jednostavno lepo mi za videti da nas jos ima takvih entuziasta. Daj samo jos fotki, pozdrav kolega i svako dobro?! ;)

Cestitam kolega neka je srecna kupovina. Nedavno sam imao priliku da probam jednu CZ-jku u 16j varijanti i mogu reci da je to jedna neverovatno dobra puska 😊

Ledeni said:
Ta, 21. vek je, sve dok ne kreneš da paradiraš sa njih dve po gradu, utegnut u kožne tange sa roze peruškom, samo ih ti cepaj!
Ledo, pa Buca i treba da paradira sa njih dve po Bečkereku, da ga svi vide i da mu zavide. Ta neće valjda da paradira sa nekakva dva brata? :shock: :D
Buco, želim ti svakodnevni osmeh na licu posle bliskih kontakata sa sestricama (prvo s' jednom pa sa drugom) i da ispucaš tone olova...

Kircane, ljubi brt, znaš me - znam te.

P.S. Nije smetala prošli put peruška. Nisi se valjda osuo???

Users who are viewing this thread

Back