CZ 200T

:) Čestiram kolega na prinovi,sad će biti novih još boljih snimaka.Velika šteta je što imaš samo onih 22m,Klara je sigurno sposobna za duplo više.Što se tiče peruške i alergije.... :D

Ma zna covek sta radi. Lepo, nabavio jednu za optiku, jednu za diopter, gospodski. Sto bi se reklo "domaćin čovek". ;) 👌

Nema treće. (Još). Hvala drugovima na čestitkama. Mislim da sam sad skroz opremljen. Možda uzmem još nešto za veće daljine. Ali ovo pokriva 90% mojih potreba. Sad još samo presa za dijabole, kompresor i biću samoodrživ

Probao sam prvi put pojedinačne mete na 25 metara, štampane na A4 formatu, običan papir, JSB express domaći, brzina sa njima oko 205 m/s i verovatno niska za tu dijabolu iz te cevi. Onda sam probao još jednu rundu i mogu da zaključim da to ni na šta ne liči. Postavljene su vertikalno, gađane redom 21, 16, 11, 6...
Napred džak, pozadi rame, mislim da je do džaka :)
Zaključujem da sam dosta trenirao za predstojeće takmičenje jer bitno je cilj postaviti nisko i živeti srećno.
25m prvi test 1600.jpg25m drugi test 1600.jpg

Evo nesto i od mene, 25m AA Expres
Test novog magacina i proba na pojedinacnim metama
045ba3988ad8c2117dc4825c59fd6fbc.jpg
6bb8a088a8cd661bb7647bdd26b334d9.jpg

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

kircan said:
Te mete koje vi gadjate su jos manje od onih na takmicenju. svaka cast momci

To izgleda i jeste poenta, pa kad dodju 8. na takmičenje rezultati su zagarantovani. :D

Danas lagani trening sa Klarom (cz200t)
Vreme: idealno, malo maglovito, bez vetra
Puska: cz 200t - Klara
Meta: 25m wrabf
Dijabole: air arms express
Udaljenost 22m

Uslovi odlicni, puska odlicna, strelac dovoljan 2.
Nisam se jos navikao na okidac na novoj pusci, na zuzani je to mnogo neznije i predvidljivo. Znam da cu se navici i na ovaj ako ga ne budem stelovao, ali par puta sam bas lose okinuo.
Gadjano ukupno sa "sighterima" 37 dijabola pritisak sa 180b otisao na 100.
samo jedan 10x, sa zuzanom obicno bude 5 puta.
moglo bi biolje za nekih 10 poena, kada bih uspeo da eliminisem svoje greske.
Kada bih znao da gadjam dobro bilo bi i 240 ali ovako bar imam cemu da tezim.
Sportski pozdrav
Zdravo

Šta reći, naš, sekretar polako, ali, sigurno pravi svoj harem Čehinja.
Svaka čast za grupe, najbitnije vreme provedeno napolju u miru i tišini 😊
Spotski pozdrav
Zdravo

Hvala kolege, staracu se. Kad pomislim kad sam zakoracio u ove vode, i kada su mi pricali o cz puskama, nisam verovaro koliko su sjajne i koliko zadovoljstva pruzaju, valjda vodjen onom, koliko para, toliko muzike, a u stvari ovde dobijes jako puno muzike za razumnu kolicinu para. Ne kazem da su ovo najbolje puske, daleko od toga ali za taj novac, mislim da nema bolje...

kircan said:
Hvala kolege, staracu se. Kad pomislim kad sam zakoracio u ove vode, i kada su mi pricali o cz puskama, nisam verovaro koliko su sjajne i koliko zadovoljstva pruzaju, valjda vodjen onom, koliko para, toliko muzike, a u stvari ovde dobijes jako puno muzike za razumnu kolicinu para. Ne kazem da su ovo najbolje puske, daleko od toga ali za taj novac, mislim da nema bolje...

Upravo tako. :)

@Kircan
Druze sekretaru, jes da nije mnogo puta 10x al nije ni daleko od toga. Svaka dama ima svoju narav, pa tako i ove tvoje Čehinje. Samo dok se naviknete jedno na drugo, ima to da bidne romansa vazda.

Kolega,ovo je vrlo ujednačeno,nema flajera.Sigurno imaš ono pomeranje končanice,kako srce kuca,malo tvrđi okidač...ali sve je to u 10mm...Čestitam

Ma nema taj srca, nema šta da kuca. Maltretira nam dete na časovima, uči ga raznim nepodopštinama, šikanira... Ne znate vi njega 😂😂😂

Users who are viewing this thread

Back