Iceman
Member
Rax032 said:Ako je u pitanju 5.5mm kalibar najteža dijabola koju znam u prodaji kod nas je Jumbo Beast od 2.2 grama.
Sve u svemu ta gramaža kod Stormridera neće da može. Ili Jumbo Heavy od 1.175 ili Exact Jumbo od 1.030 grama.
Mislim da je bas tako nesto i bilo 2.2g nisam nesto mnogo obracao paznju. Prodavac mi rece to je pretesko uzmi ove i na njegov savet sam uzeo neke JSB od 1.03g.
Joca said:Neka je sa srećom i da te dugo služi!
Za neregulisane Stormridere imamo posebnu temu, pa možeš tamo pisati utiske.
https: //airguns-srbija.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=567&start=260
Od dijabola, najbolje su za Storma Jumbo, Jumbo Heavy i možda najbolje Jumbo RS. RS su lake, ali vrlo precizne dijabole i odlično se slažu sa cevkom Storma.
Hvala , nadam se da hoce i da necu imati nekih problema sa njom posto vidim da imaju nekih problemcica. Svesno sam rizikovao pa sad malo zebem :mrgreen: . I puska i pumpa su mi na jedva
P.S. Hvala na odgovorima i na razumevanju. Nov sam na forumu pa se malo teze snalazim u temama a izbegavam da otvaram nove . Pre 20ak godina sam na jednom forumu bio admin a na drugom moderator pa znam kako ume da nervira kad neko diskutuje of topic i otvara nove diskusije na vec postojece teme.